Το παγωτό δεν είναι μια απλή απόλαυση. Το παγωτό οφείλει να γίνεται εμπειρία γι’ αυτό και χρειάζεται τα καλύτερα υλικά και ισχυρή δόση φαντασίας. Το Bufala Gelato έχει και τα δύο και οι λάτρεις παγωτού δε θα ξεκολλάτε από τα τρία καταστήματά του, στη Λεωφ. Νίκης, δυτικά στο One Salonica και ανατολικά στη Θέρμη.

 

 Η απόλαυση του παγωτού πρέπει να έχει επιλογές;

Όταν λέμε επιλογές δεν εννοούμε μόνο σε γεύσεις, όπου η ποικιλία θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς αλλά και σε τύπους παγωτού ώστε να έχετε την ευκαιρία να ζείτε κάθε φορά και μία διαφορετική γευστική εμπειρία.

Καθημερινά, λοιπόν, σας περιμένει παγωτό από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλινό γάλα σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Το γάλα είναι υψηλής ποιότητας και αυτό το νιώθετε και στη γεύση ενός Bufala Gelato. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασσικές ή νέες ιδέες γεύσεων και σύντομα θα ξεχάσετε τα συνηθισμένα. Επίσης, γνωρίζατε ότι ένα παγωτό με βουβαλινό γάλα περιέχει 40% περισσότερη πρωτεΐνη, 58% περισσότερο ασβέστιο, 30% λιγότερη ζάχαρη, 43% λιγότερη χοληστερόλη;

Ένα ολόφρεσκο χειροποίητο χωνάκι που ψήνεται καθημερινά σ’ ένα κατάστημα Bufala Gelato είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις «μπάλες» τις προτίμησής σας ενώ υπάρχουν και άλλοι τρόποι απόλαυσης. Μια, επίσης φρεσκότατη, αφράτη εσωτερικά και τραγανή εξωτερικά bubble βάφλα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον γλυκό πειρασμό και μην ξεχνάτε το νέο trend, τo Original Legendery Buffle Cone, με την έξυπνη συσκευασία για να κάνεις τη βόλτα σου χωρίς να στερηθείς τον συνδυασμό παγωτού-βάφλας.

Ωστόσο δε λείπουν και τα κλασσικά αλλά το θέμα είναι ότι έχουν αλλάξει επίπεδο. Έτσι στη διάθεσή σας είναι και λαχταριστές κρέπες και τα pancakes. Χορταστικές με σοκολάτα, κρέμα, φρούτα, ξηρούς καρπούς σε συνδυασμό με παγωτό αλλά και με μεγάλη ποικιλία από toppings για να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς. Όπως καταλαβαίνετε, δε χρειάζεται να αντισταθείτε σε τίποτε από όλα αυτά. Απλά βουτήξτε στις γεύσεις.

Εκτός από το gelato με βουβαλινό γάλα, η πολύχρωμη λαχταριστή βιτρίνα του Bufala Gelato φιλοξενεί και προτάσεις παγωτού από αγελαδινό γάλα, παγωτά vegan και soft ice cream που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα τυποποιημένα μηχανής εξ αιτίας των κορυφαίων πρώτων υλών. Αν είσαι φίλος του ποιοτικού παγωτού θέλεις να το απολαμβάνεις όλον τον χρόνο και η καλύτερη επιλογή είναι να περάσεις την είσοδο ενός Bufala Gelato. Μας ευχαριστείς μετά.

Η αρχή στη Θεσσαλονίκη θα έχει και συνέχεια

Τα καταστήματα Bufala Gelato είναι σχεδιασμένα με σύγχρονο ύφος, insdustrial στοιχεία και κάποιες vintage νότες που ταιριάζουν με τον κόσμο του παγωτού και την pop κουλτούρα που εκπροσωπεί. Η Θεσσαλονίκη, όπως είπαμε, έχει 3 καταστήματα αυτή τη στιγμή αλλά σύντομα θα ανοίξουν και άλλα μέσα στην πόλη για να ικανοποιήσουν τις γλυκές μας επιθυμίες. Τα λέμε στο Bufalo Gelato.

 

Bufala Gelato 

Facebook: Bufala Gelato
Instagram: Bufalagelato.official
Website: bufalagelato.com

Κέντρο
Λεωφ. Νίκης 9
Τ: 2310226400
facebook page: Bufala Gelato (Λεωφόρος Νίκης)

Δυτικά
ONE SALONICA Outlet Mall (food court)
Γιαννιτσών & Κωλέττη
T: 2310524010
facebook page: Bufala Gelato (One Salonica)

Ανατολικά
Πλατεία Παραμάνας 4, Θέρμη
T: 2310383580
facebook page: Bufala Gelato (Θέρμη)