Ένας φούρνος που ιδρύθηκε το 1975 από τον Ευθύμιο Γεωργιάδη συνεχίζει να γεμίζει με την ευωδιά του ζεστού ψωμιού και των γλυκισμάτων όχι μόνο τη Μαρτίου αλλά και τρία ακόμη σημεία στα Ανατολικά, διαθέτοντας πλέον τέσσερα συνολικά καταστήματα.

Παράδοση και εξέλιξη

Είναι σημαντικό ότι στο εργαστήριό τους καθημερινά παρασκευάζονται όλα τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκίσματα που ανανεώνονται επίσης σε καθημερινή βάση και άμεσα. Φρέσκο, χειροποίητο ψωμί με προζύμι σε διάφορους τύπους, κουλούρι Θεσσαλονίκης και κριτσίνια με παραδοσιακή συνταγή και τόσες ακόμη προτάσεις στις προθήκες, στις βιτρίνες και στους δίσκους να περιμένουν πιστούς φίλους που δεν αλλάζουν τον «Φούρνο της Μαρτίου».

Η νεότερη γενιά εμπλουτίζει τη γνώση από την παράδοση με την εξέλιξη της σύγχρονης αρτοποιίας. Το μότο «Επιστροφή στην παράδοση» που χρησιμοποιεί ο Φούρνος της Μαρτίου τονίζει ότι μπορείς να την εξελίξεις αλλά οι γεύσεις να είναι χειροποίητες, χωρίς προχειρότητα και συμβιβασμούς στην ποιότητα. Εκτός από το ψωμί, καθημερινά μας προτείνει από τις κλασσικές επιλογές, όπως φρεσκοψημένο γεμιστό με πραλίνα καθώς επίσης και πίτες, βουτήματα, σιροπιαστά, cakes και τάρτες βουτύρου, τσουρέκι, δικής τους παραγωγής. Συνδυάστε τα με καφέ και χυμούς και θα σας φτιάξουν τη μέρα.

Φυσικά δε λείπουν και οι Πασχαλινές επιλογές με παραδοσιακά τσουρέκια αλλά και άλλα γλυκίσματα (πάντοτε της ίδιας ημέρας) για να συνοδεύσετε το γεύματα σας αυτές τις ημέρες.

 

ID: Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 63

Τ: 2310831381

  • ΠΕΤΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑ 45

Τ: 2310810808

  • ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 145

Τ: 2314017414

  • ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 197

Τ: 2311 824300

ΤAKE AWAY
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 06:00 – 16:30

FACEBOOK:  Ο Φούρνος της Μαρτίου

 INSTAGRAM:  Ο Φούρνος της Μαρτίου