Στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης επισκεφτήκαμε ένα από τα πρώτα Strenght boxes στην Βόρεια Ελλάδα, το Join The Revolution. Στα επτά χρόνια λειτουργίας του έβγαλε πολλούς αθλητές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όταν το επισκεφτείς, θα καταλάβεις γιατί το επιλέγουν επαγγελματίες αθλητές για την προετοιμασία τους, αλλά και απλός κόσμος που αγαπάει τη γυμναστική.

Ο χώρος

Σε έναν όμορφο και άνετο χώρο 400 τ.μ, εκτός από την σωστή κατάρτιση στην εκμάθηση όλων των ασκήσεων, μέσα από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ο χώρος διαθέτει γηπεδάκια ποδοσφαίρου, μέσα στα οποία πραγματοποιούνται πολλές προπονήσεις, διαθέτει αποδυτήρια, ελεύθερο πάρκινγκ καθώς και αναψυκτήριο.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται

Το πρόγραμμα ή αλλιώς WOD (Workout of the day) ανανεώνεται καθημερινά. Περιλαμβάνει συνδυασμό γυμναστικών ασκήσεων, ασκήσεων με το σωματικό βάρος, ασκήσεις άρσης βαρών, τρέξιμο και κωπηλασία. Αυτό αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να μην βαρεθείς και να συνεχίσεις με ευχαρίστηση τη γυμναστική, μέχρι να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.

Μπορείς, επίσης, να επιλέξεις το remote coaching που απευθύνεται σε πελάτες εκτός γυμναστηρίου , οι οποίοι θα ήθελαν να ακολουθήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Αφορά είτε αθλητές που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο, είτε σε άτομα που απλώς στοχεύουν στην βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Προσφορές

Οι τιμές που προσφέρονται είναι προσιτές προς όλους. Η πρώτη σου προπόνηση, για να τους γνωρίσεις, είναι δωρεάν. Επίσης, υπάρχουν τρίμηνα, εξάμηνα και ετήσια πακέτα σε πολύ φιλικές τιμές, καθώς και μηνιαίες προσφορές σε οικογένειες, που ισχύουν όλο τον χρόνο. Θα σε ενημερώσουν αναλυτικά και με ένα τηλεφώνημα στο χώρο τους.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, να χάσεις κιλά ή να χτίσεις κορμί, μπορείς να τον φτάσεις μόνο αν το θέλεις πραγματικά και η ομάδα του join the revolution θα είναι πάντα δίπλα σου να στο υπενθυμίζει και να σε στηρίζει.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Ποσειδώνος 47, Πλησίον Εμπορικού Κέντρου Μακεδονίας Carrefour, Φοίνικας
Θεσσαλονίκη

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 08:30-09:30 και 10:00-11:00 το πρωί/ 17:00 – 22:00 το βράδυ
Σάββατο 10:00 – 13:00