Η Ροή Academy είναι ένα πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και ευεξίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Αλλά δεν είναι απλά αυτό!

Μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με καταξιωμένους επιστήμονες και εκπαιδευτές,  διδάσκονται τεχνικές και τρόποι με τους οποίους νους, σώμα και ψυχή μπορούν να θεραπευτούν, καθώς και να αφυπνιστεί το δυναμικό του θεραπευτή.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στους εκπαιδευτές της σχολής περιλαμβάνονται καθηγητές πανεπιστημίου με διδακτορικές σπουδές, εκπαιδευτές μάλαξης με εξειδικευμένες μακροχρόνιες σπουδές στις ΗΠΑ και Ταϊλάνδη, και όλοι κορυφαίοι στον τομέα τους. Η διδασκαλία από τόσο κορυφαίους δασκάλους σε συνάρτηση με την πρακτική που θα κάνουν οι μαθητές σε κάθε σεμινάριο τους εξασφαλίζει ολοκληρωμένες γνώσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού και το χτίσιμο μιας σωστής καριέρας.

Αθλητική μάλαξη, Deep Tissue, Thai massage, Rejuvance, Gua Sha, είναι ενδεικτικά μερικές από τις πάμπολλες τεχνικές μάλαξης που διδάσκονται καθώς και πολλές συμπληρωματικές θεραπείες (αρωματοθεραπεία, βοτανοθεραπεία, ιριδολογία κ.α.), και κυρίως  απόλυτα εξειδικευμένα σεμινάρια για να εξελίξετε τις γνώσεις που ήδη έχετε.

Ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα της σχολής είναι η εκπαίδευση και παροχή υποστήριξης που παρέχεται για το σωστό στήσιμο και προβολή της επαγγελματικής σας καριέρας.

Η ακαδημία είναι πιστοποιημένο μέλος της ΙΑΜΑ (International Alternative Medicine Association),μια κορυφαία παγκοσμίως πιστοποίηση που ελάχιστες σχολές έχουν κατορθώσει να πάρουν.

Η Ροή Academy στεγάζεται στον Πολυχώρο Ροή,  έναν χώρο έκφρασης και αλληλεπίδρασης, στον οποίο πραγματοποιούνται ποικίλες δράσεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, διαλέξεις και βιωματικά εργαστήρια (workshops) ή ατομικές  συνεδρίες, καθώς και δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα.

Η «Ροή» είναι το ζωντανό στέκι των επισκεπτών της. Το στέκι όλων αυτών που αγαπούν τη ζωή, που θέλουν να μαθαίνουν, να εξελίσσονται, να αλληλεπιδρούν, που θέλουν να είναι δραστήριοι, να εκφράζονται δημιουργικά και να απολαμβάνουν την κάθε τους μέρα στο 100%.

Ροή Academy | Πολυμέσα 

Facebook: Roi Academy 
Instagram: roi_academy 

Περιοχή 
Γεωργίου Σουρή 4 & Αιγαίου, Καλαμαριά
Τ. 2310 452711