Είναι ένα από τα ωραιότερα bar της Ελλάδας και είναι στη Θεσσαλονίκη. Στη Βασ. Όλγας 18 η Βίλλα Μιχαηλίδη, ένα ιστορικό κτίριο της πόλης έχει μεταμορφωθεί με απόλυτο σεβασμό σε ένα all day café-bar που αμέσως έγινε θέμα συζήτησης στα media και τις παρέες της πόλης.

Το οίκημα χτίστηκε το 1888 για τον Γιώργο Θέμελη, αγοράστηκε από τον Saul Levi Modiano και από το 1926 έως τη δεκαετία του ’90 αποτελούσε την κατοικία της οικογένειας Μιχαηλίδη. Είναι μια από τις λίγες επαύλεις της περιοχής των Εξοχών που έχουν διασωθεί. Αυτό το επιβλητικό κτίσμα με τις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες είναι χαρακτηρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού ως έργο τέχνης.

Η Cassablanca συστήνεται ως Social Club και εμπνέεται από την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, που ξεχώριζε για την ποιότητα και την αισθητική της. Το κτίριο διαρθρώνεται σε δύο ορόφους, με ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες συνδέονται το κλασσικό με το σύγχρονο.

Η μουσική, το service, ο χώρος σε προσκαλούν να γίνεις ο πρωταγωνιστής σε μια σύγχρονη σελίδα για ένα ιστορικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό οι άνθρωποι του Cassablanca Social Club σε προτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου γιατί έτσι θα ζήσεις την πραγματική εμπειρία όλες τις ώρες είτε απολαμβάνεις τον καφέ σου, είτε το κρασί, το cocktail ή ένα σπάνιο απόσταγμα.

Εξερευνήστε, επίσης, και τη γευστική πλευρά του καταλόγου μ’ ένα μενού που καλύπτει τις απαιτήσεις του casual dining για να ολοκληρώσετε τη διαδρομή σας.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Βασ. Όλγας 18

Τηλέφωνο
2311243609