Είναι από τα πλέον καταξιωμένα καταστήματα στο είδος του με μία τεράστια ποικιλία προϊόντων που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον για μπαχαρικά, μυρωδικά, υπερτροφές και φυτικά σκευάσματα είναι ιδιαίτερα έντονο τόσο για τη χρήση τους στη μαγειρική και στην καθημερινή διατροφή όσο και για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον οργανισμό. Στο κατάστημα Αβράμογλου, η τρίτη γενιά πλέον, συνεχίζει να προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα παραγωγών και εταιρειών που είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους.

Με μεράκι από το 1972

Ο κ. Θεόδωρος Αβράμογλου, με καταγωγή από την Πόλη, ίδρυσε το 1972 την εταιρεία «Αβράμογλου» στο κέντρο της πόλης, στο σημείο που συναντούμε και σήμερα το κατάστημα στην οδό Εδέσσης. Η αγάπη του για τα μπαχαρικά και οι γνώσεις του δεν άργησαν να καθιερώσουν την εταιρεία του και το κατάστημα ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις εμπορίας μπαχαρικών και βοτάνων στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Θεόδωρας Αβράμογλου, ο ιδρυτής της επιχείρηση το 1972

Η αναγνώριση, όμως, δεν άργησε να έρθει και από την υπόλοιπη Ελλάδα, με τη συμβολή και του υιού του, του Βασίλη Αβράμογλου. Έτσι η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, καλλυντικά και σήμερα, μάλιστα, με τη λειτουργία και του ηλεκτρονικού καταστήματος μας εξυπηρετεί όλο το 24ωρο.

Το κατάστημα βρίσκεται στο ίδιο σημείο από το 1972, γωνία Εδέσσης και Κατούνη, έχοντας επεκταθεί σε σχέση με τον αρχικό χώρο

Σπάνια βότανα, κάθε λογής μπαχαρικά και υπερτροφές

Όσοι μαγειρεύουν αλλά και οι φίλοι των αφεψημάτων δύσκολα θα πάρουν τα μάτια τους από τα ράφια. Μπαχαρικά κάθε λογής αλλά και μείγματα που προτείνει το ίδιο το κατάστημα θα νοστιμίσουν τα αγαπημένα φαγητά της καθημερινής μας κουζίνας. Η δε ποικιλία βοτάνων είναι ασυναγώνιστη. Από τα πιο γνωστά έως και σπάνια βότανα για να τα απολαύσετε αλλά και για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με τις αποδεδειγμένα ευεργετικές τους ιδιότητες.

Το ίδιο ισχύει και για τις υπερτροφές και τα φυτικά σκευάσματα που είναι στη διάθεσή μας απ’ όλον τον κόσμο και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Κάθε εποχή, άλλωστε, έχει τις δικές της ανάγκες και οι υπεύθυνοι του καταστήματος είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα χαρακτηριστικά, τον τρόπο και τις ποσότητες χρήσεις ανάλογα με το είδος. Προτείνουμε να ακούσετε προσεκτικά την ενημέρωση και τις συμβουλές τους.

Αιθέρια Έλαια και Φυτικά καλλυντικά

Η ευελιξία της εμπορικής της πολιτικής σε συνδυασμό με τα νέα προϊόντα τα οποία εισήγαγε στην Ελληνική αγορά έδωσαν μια νέα δυναμική στην εταιρία η οποία συνεχώς αναπτύσσεται σε περισσότερους τομείς οι οποίοι σχετίζονται με φυσικά βιολογικά προϊόντα.

Μια νέα πρόταση

Η συνεχής αναζήτηση προϊόντων έχει και ανάλογα αποτελέσματα και είναι συχνές οι «αφίξεις» νέων προτάσεων. Αυτή τη φορά ένα εντελώς φυτικό προϊόν αφορά στην αύξηση της ενέργειας του οργανισμού αλλά και στην ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης και στην βελτίωση της σεξουαλικής επίδοσης.

Το «VIP» είναι ένα μείγμα πολλών ειδών από υπερτροφές σε μορφή μαρμελάδας και, όπως είπαμε, είναι τονωτικό, ενεργοποιεί συνολικά τον οργανισμό αλλά έχει και αφροδισιακό χαρακτήρα. Μπορείτε να το προμηθευτείτε σε δύο μορφές. Ως μεμονωμένο stick που περιέχει το μείγμα, σε συσκευασία των 5 sticks ή μέσα σε κομμάτι ποιοτικής σοκολάτας, μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική.

Τόσο το συγκεκριμένο προϊόν όσο και όλα όσα βρίσκονται στο κατάστημα μπορείτε να παραγγείλετε και από την ιστοσελίδα, που περιλαμβάνει και e-shop.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Εδέσσης 9, Άνω Λαδάδικα

Τηλέφωνο
2310513094