Τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας σε εδραιωμένες γερμανικές εταιρείες του τομέα Μεταφορών και Εφοδιαστικής θα έχουν οι επαγγελματίες οδηγοί φορτηγού, που αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό, στο πλαίσιο του «Your Mellon Event» το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση εύρεσης εργασίας, με δωρεάν συμμετοχή, που διοργανώνει η ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα Your Mellon, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επαγγελματία οδηγό φορτηγού να έρθει σε επαφή με μεταφορικές εταιρείες προκειμένου να εργαστεί σε αυτές.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Porto Palace Hotel από τις 10:00 έως τις 18:00, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις σε μια διαδικασία «speed-dating» με τη συμμετοχή διερμηνέα.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες που θα προσληφθούν και επιθυμούν να μάθουν τη γερμανική γλώσσα, θα μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους καθηγητές γερμανικών της Your Mellon και να επιλέξουν το πακέτο διαδικτυακό μαθημάτων που επιθυμούν.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν θέση για συνέντευξη, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Your Mellon: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις.

Your Mellon Event

  • Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022
  • Porto Palace Hotel, 26ης Οκτωβρίου 65
  • Ώρες: 10:00 – 18:00
  • Φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις

Σχετικά με τη Your Mellon

Η Your Mellon είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται στην Γερμανία. Η εταιρεία δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας www.yourmellon.com, που συνδέει άμεσα και εύκολα εργαζόμενους με επιχειρήσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η πλατφόρμα σήμερα διαθέτει περισσότερους από 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν αγγελίες εργασίας στον τομέα ενδιαφέροντος τους. Το yourmellon.com προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με εργοδότες, την εύρεση μοναδικών ευκαιριών εργασίας καθώς και τη δημιουργία αίτησης, γρήγορα, εύκολα και απλά!