Ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie πραγματοποίησε πρόσφατα, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια του νέου, ανανεωμένου χώρου εξυπηρέτησης πελατών στο πολυκατάστημα attica στο Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης.

Στις εκλεκτές προσκεκλημένες, φίλες και πελάτισσες της La Prairie, παρουσιάστηκε η νέα προσθήκη της Συλλογής White Caviar, η «White Caviar Crème Extraordinaire», η οποία “ξεκλειδώνοντας την δύναμη του φωτός” δεσμεύεται να προσφέρει εκθαμβωτικά αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό, φωτεινό και αψεγάδιαστο χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις. Πρόκειται για μια νέα καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς καθώς οι εκπληκτικές ιδιότητες της συλλογής White Caviar χαρίζουν φωτεινότητα, σύσφιξη και ενυδάτωση ενώ ενισχύονται με εκχυλίσματα από χρυσό χαβιάρι για να προσφέρουν απαλή φωτεινότητα.

Στα εγκαίνια του νέου χώρου παρευρέθηκαν πολλές & εκλεκτές προσωπικότητες της πόλης, οι οποίες απόλαυσαν  σαμπάνια και εδέσματα με τη live συνοδεία του εντυπωσιακού γυναικείου συγκροτήματος, Trinity Electric String Trio που δημιούργησε μια γιορτινή ατμόσφαιρα ομορφιάς.

Η εκδήλωσε έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έφυγαν με ένα δώρο από τη La Prairie.

Η La Prairie είναι η ηγέτιδα στο χώρο της πολυτελούς περιποίησης, με παρουσία σε 90 χώρες. Συνώνυμη με την πολυτέλεια αλλά και την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Γνήσια Ελβετική ταυτότητα με χαρακτηρίστηκα όπως αυτά της αγνότητας, της ακρίβειας, της αναζωογόνησης και της υπεροχής, συνοδεύουν τον οίκο καλλυντικών από την Ελβετική γη στην οποία ιδρύθηκε η μάρκα το 1978.

Η La Prairie συνεχίζει την αναζήτηση της για τη διαχρονική ομορφιά μέσα από υψηλά πρότυπα, προηγμένης τεχνολογίας σε συνδυασμό με εξαιρετικές συνθέσεις και την κομψή της συσκευασία – μετατρέποντας την περιποίηση της επιδερμίδας σε τέχνη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Έυη Παπαδοπούλου, Eιρήνη Κόχρα, Νάσια Παπαδοπούλου