Πικ νικ για ατρόμητους σερίφηδες και επίδοξες καουμπόισσες οργανώνουν το Σάββατο 19 Μαΐου οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης (ΦΜΘ) στο «Club Cheval», στη Νέα Ραιδεστό. Σε μία έκταση 18 στρεμμάτων, όπου στεγάζεται και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας (ΙΚΕΜ), παιδιά όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με τα άλογα, να απολαύσουν τη φύση και να πάρουν μέρος σε πρωτότυπα παιχνίδια και σε καλλιτεχνικά δημιουργικά εργαστήρια, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Η διοργάνωση

Επίσης θα μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε πάγκους πώλησης με βιβλία και παιχνίδια, καθώς και να συμμετέχουν στη λαχειοφόρο αγορά, προκειμένου να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα.

Το εισιτήριο εισόδου αφορά μόνο τα παιδιά, ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει lunch box, βόλτα με πόνι και συμμετοχή στα εργαστήρια. Οι γονείς προσέρχονται δωρεάν και θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το μπαρ του ομίλου, όπου θα απολαύσουν μοναδικές γεύσεις, καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Τα έσοδα

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Στήριξης στο Πένθος της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν την αρρώστια και το θάνατο.

Πληροφορίες

Πότε;
Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα: 11.00 – 19.00

Πού;
Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας

Είσοδος;
15 ευρώ (μόνο για τα παιδιά – οι γονείς προσέρχονται δωρεάν)

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή;
Η πρόσκληση περιλαμβάνει lunch box, βόλτα με πόνι και συμμετοχή στα εργαστήρια.

Πληροφορίες και προπώληση προσκλήσεων:
Τηλέφωνα: 2310510010 – 6944619950 – 6974320023
e-mail: [email protected]