Το TEDxAUTH είναι ένα event που διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό. Στόχος του είναι μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες να δώσουν το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν.

Με μεγάλη του χαρά και ανυπομονησία ανακοινώνεται η πραγματοποίηση του Μain Εvent του TEDxAUTH 2022 με θέμα «IRIS».

Η Ίρις θεότητα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, προσωποποίηση του ουράνιου τόξου και αγγελιοφόρος, αποτελεί συνδετικό κρίκο θεών και θνητών. Έχει δανείσει το όνομά της στο ομώνυμο νεφέλωμα, σε άνθος και σε τμήμα του ματιού. Η έννοιά της είναι συνυφασμένη με το φως, καθώς αυτή ρυθμίζει την ποσότητα του φωτός στον αμφιβληστροειδή του ματιού.

Η πολυσχιδής φύση της θεάς αποτέλεσε έμπνευση για τη φετινή διοργάνωση του TEDxAUTH 2022, γιατί πιστεύουν πως με την ίδια ευκολία που η θεά ξεπερνούσε τα σύνορα, έτσι και οι ιδέες των διοργανωτών θα ακουστούν εντός και εκτός συνόρων.

Ο βασικός άξονας των φετινών ομιλιών θα έχει ως κέντρο όλα όσα πρεσβεύει η θεότητα. Η πορεία προς το φως, η εξερεύνηση των πτυχών του εαυτού μας, η ωδή προς την διαφορετικότητα όπως και η ανθρώπινη ανάγκη για επικοινωνία και επαφή αποτελούν μόνο ένα μέρος από τις εκφάνσεις της.

Το φετινό event θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.                                                                                                                                             

Στο φετινό event θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες, που έχουν σκοπό να σας ψυχαγωγήσουν, να σας εμπνεύσουν αλλά και να σας προβληματίσουν. Ακόμη, έχουν οργανωθεί πολλά ενδιαφέροντα workshops και performances που δεν θέλετε να χάσετε!

Την παρουσίαση του φετινού Main Event έχουν αναλάβει η Δανάη Γεωργαντά (ή αλλιώς,
i mikri ollandeza) και ο σύντροφος και συνεργάτης της Δημήτρης Σαραντόπουλος.

Είσαι έτοιμος για μία ακόμη ανεπανάληπτη TEDxAUTH εμπειρία;

Κλείσε άμεσα το εισιτήριο σου ΕΔΩ.

TEDxAUTH | Πολυμέσα

Instagram: https://www.instagram.com/tedxauth/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxAUTH/

Site: https://www.tedxauth.com/