Έξαψη, πάθος, λαγνεία, σάρκα, μυστήριο. Το cult αφιέρωμα 70s Greek Erotica έρχεται τον Απρίλιο στο cinobo.com και βάζει φωτιά στις ανοιξιάτικες νύχτες μας.

Υπάρχει ένα είδος ελληνικού σινεμά άγνωστο στις νεότερες γενιές και στιγματισμένο ή λησμονημένο από τις παλιότερες, εκτός από μια μικρή μερίδα θεατών που το θυμάται ακόμα με τη νοσταλγία και την αγάπη για μια εποχή που έχει χαθεί οριστικά. Ένα ελληνικό σινεμά γεμάτο πόθο και πάθος, έξαψη και αισθησιασμό, λαγνεία και γυμνή σάρκα. Ένα σινεμά που μας χάρισε ορισμένους εμβληματικούς τίτλους, μια ολόκληρη φημολογία γύρω από τους μετέπειτα διάσημους ηθοποιούς που συμμετείχαν και προσπάθησαν (ή όχι) να σβήσουν τα ίχνη τους, αλλά και τη γέννηση της λέξης «τσόντα», που κατοχυρώθηκε στην ελληνική γλώσσα ως συνώνυμο του ερωτικού και πορνογραφικού σινεμά. Είναι η greek erotica των 70s. Και μια (επαν)επίσκεψη σε αυτή είναι μια πολύτιμη εμπειρία για όλους τους cult και μη λόγους.

Οι έντεκα ταινίες της «πιο θερμής από τον ήλιο» συλλογής 70s Greek Erotica έρχονται στο cinobo.com και ανεβάζουν τις σινεφίλ θερμοκρασίες στα ύψη.

Έξαψη, πάθος, λαγνεία, σάρκα, μυστήριο. Το cult αφιέρωμα 70s Greek Erotica έρχεται τον Απρίλιο στο cinobo.com και βάζει φωτιά στις ανοιξιάτικες νύχτες μας.

 

Σχετικά με το Cinobo

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο και όραμά του είναι να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με 7.99€/ μήνα, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλον τον κατάλογο, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα και δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης.