Τα τελευταία χρόνια, το Street Food έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον τα σημεία που καταφέρνουν να συνδυάσουν την ταχύτητα στην παραγωγή με την άριστη ποιότητα και καλή εξυπηρέτηση ανταγωνίζονται στα ίσια τις γεύσεις των καλών εστιατορίων. Η Street Food κουλτούρα στη Θεσσαλονίκη όχι απλά εκπροσωπείται επάξια, αλλά έχει συμβάλλει κιόλας στην ανάδειξη της πόλης ως πρωταγωνίστρια των γεύσεων. Πρόκειται για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που με τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, το μεράκι και την καλή εξυπηρέτησή τους διαφημίζουν την πόλη και την καθιστούν γαστρονομικό προορισμό.

Τα δοκιμάσατε και ψηφίσατε το αγαπημένο σας Street Food!

Μετά την ανάδειξη του καλύτερου Café, του καλύτερου Φούρνου – Ζαχαροπλαστείου, της καλύτερης Μπουγάτσας, του καλύτερου ουζερί και μεζεδοπωλείου της Θεσσαλονίκης, του καλύτερου burger και του καλύτερου Pasta & Pizza Restaurant της Θεσσαλονίκης για το 2018, ολοκληρώθηκε ο 7ος  διαγωνισμός, που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου Street Food της Θεσσαλονίκης για το 2018.

Μέσα από μία ψηφοφορία που διήρκεσε 2 εβδομάδες (12-26/11/2018 ), περίπου 2.500 αναγνώστες του biscotto thessaloniki πήρατε μέρος και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα.

Εμείς προτείνουμε, εσείς ψηφίσατε και αντιπροτείνατε το αγαπημένο σας Street Food σημείο στη Θεσσαλονίκη.

Καλύτερo Street Food το Jerry’s Foodtruck

Πρώτο στις προτιμήσεις σας, παίρνοντας τις περισσότερες ψήφους, ήρθε το Jerry’s Foodtruck, το πιο «κολασμένα» νόστιμο γλυκό street food της Θεσσαλονίκης. Με τις προκλητικές λιχουδιές του κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές μας αλλά και τους ουρανίσκους μας. Ό,τι και να επιλέξεις στου Jerry’s ξέρεις ότι θα είναι ολόφρεσκο, με εξαιρετικές πρώτες ύλες και γίνεται εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια σου. Με μυστικό της επιτυχίας το τρίπτυχο ποιότητα, εξαιρετική γεύση, προσιτές τιμές, τα κατάφερε!

Η δεκάδα με τα καλύτερα

1. Jerry’s Foodtruck

2. Κούκος

3. Dirty Vegan

4. Kapamaru Pasta

5. Falafel House

6. 12 Angry Breads

7. Valentino

8. Mongo Asian Food

9. Krepaki

10. 22 Σουβλάκια 

10. Pastrami (ισοψηφία)

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

(Η κλήρωση έγινε με το random.org)

Η πρώτη τυχερή που κερδίζει τις καθημερινές του αγορές από την επιχείρηση που επέλεξε για ένα μήνα είναι η

Σωτηρία Γκαμπλιά

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισμένοι 1 ολόκληρο χρόνο είναι

  1. pinh louiza
  2. ΓΙΑΛΑΜΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
  3. AΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΑΤΖΟΥ
  4. Σοφία Κοκκεβη
  5. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΟΝΤΟΥ

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα συμμετάσχουν με προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για το 2018 

  1. Κωνσταντίνος
  2. Νίκος Γαϊτάνος
  3. Ιωάννα
  4. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
  5. Άκης Κυρίτσης