Ποιος δε λατρεύει την pizza και την pasta; Η Θεσσαλονίκη, ευτυχώς, εκπροσωπείται επάξια και σε αυτό το κομμάτι της γαστρονομίας, με επιχειρήσεις που καταφέρνουν να μας αποπλανούν με τις πεντανόστιμες συνταγές τους και να μπαίνουν στην κορυφή των προτιμήσεών μας όταν καλούμαστε να απαντήσουμε στο ερώτημα: Που τρώμε σήμερα; Πρόκειται για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που με τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, το μεράκι και την καλή εξυπηρέτησή τους διαφημίζουν την πόλη και την καθιστούν γαστρονομικό προορισμό.

Μετά την ανάδειξη του καλύτερου Café, του καλύτερου Φούρνου – Ζαχαροπλαστείου, της καλύτερης Μπουγάτσας, του καλύτερου ουζερί και μεζεδοπωλείου της Θεσσαλονίκης και του καλύτερου burger για το 2018, ολοκληρώθηκε o 6ος  διαγωνισμός, που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου Pasta & Pizza Restaurant της Θεσσαλονίκης για το 2018.

Μέσα από μία ψηφοφορία που διήρκεσε 2 εβδομάδες (8-22/10/2018), περίπου 2.000 αναγνώστες του biscotto thessaloniki πήρατε μέρος και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα.

Προτείναμε, ψηφίσατε, αντιπροτείνατε και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού BEST Pasta & Pizza Restaurant 2018 στη Θεσσαλονίκη.

O διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΜΑΚΒΕΛ (Μακαρονοποιεία Βορείου Ελλάδος), της εταιρείας που με τεχνογνωσία πάνω από 70 ετών, φέρνει στα ελληνικά σπίτια ζυμαρικά που παρσκευάζονται αποκλειστικά από ελληνικά σκληρά σιτάρια από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία!

Καλύτερo Pasta & Pizza Restaurant το Da Leonardo Cucina Italiana!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το Da Leonardo Cucina Italiana, η επιχείρηση που ξεχωρίζει για τη γνήσια ιταλική πίτσα, λατρεμένο φαγητό μικρών και μεγάλων και για τα χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά του. Ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον, φιλικό προς όλη την οικογένεια. Επαγγελματισμός, συνέπεια, καλή εξυπηρέτηση και ποικιλία γεύσεων ήταν μερικοί μόνο από τους λόγους που το έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις σας.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

(Η κλήρωση έγινε με το random.org)

Οι 5 πρώτοι ΤΥΧΕΡΟΙ που θα κερδίσουν από δέκα (10) κιλά ζυμαρικά προσφορά της εταιρίας ΜΑΚΒΕΛ είναι οι: 

 1. ΚΑΚΑΡΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ
 2. Ελένη Λιολιου
 3. Αναστασία Μποζίνου
 4. Καρδασιαδης Πέτρος
 5. Χάρης Παπαδόπουλος

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισμένοι 1 ολόκληρο χρόνο είναι

 1. Αναστασία Σακισλόγλου
 2. Αρετη Αδαμοπουλου
 3. Alexandros Papadopoulos
 4. Νικολέτα Σαββάκη
 5. Λαζαρίδου Αναστασία

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα συμμετάσχουν με προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για το 2018 

 1. Μανώλης Μπαμπάτσικος
 2. Γιώργος Βασιλικός
 3. Stylidis antwnhs
 4. Βασιλεία Κοσφίτσκα
 5. Gerasimos Kolokotsas