Κατεβαίνοντας τη Δημητρίου Γούναρη, στην Πλατεία Ναυαρίνου, θα συναντήσεις έναν χώρο «ντυμένο» με χρώματα, επενδυμένο με το ιδιαίτερο στυλ των anime στα 90’s και την αισθητική ζωντάνια, που το κάνει να ξεχωρίζει. Περνώντας μπροστά από το Kapamaru δεν γίνεται να μη σταματήσεις. Και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Ο μακαρονάς-ήρωας πίσω από το όνομα

Πρώτα απ’όλα είναι το ιδιαίτερο όνομα. Ο Kapamaru, ένας εθισμένος στα μακαρόνια ήρωας των anime, βρίσκεται πίσω από το όνομα αυτού του pasta boxshop, που έχει προσελκύσει πλήθος περαστικών, οι οποίοι σταματούν για να πάρουν ένα από τα ποθητά μαύρα κουτιά, με τα πολύχρωμα γραφιστικά. Και δεν πρόκειται μόνο για αυτό. Από μπλούζες μέχρι και μαξιλάρια, τα πάντα σχηματίζουν μια pop-art εικόνα που θα σου τραβήξει την προσοχή.


Ο διαγωνισμός Best Pasta & Pizza 2019 ολοκληρώθηκε. Δείτε εδώ τους νικητές


Ποικιλία και special πιάτα

Εάν δε κάνεις στάση για αυτό, τότε σίγουρα θα κάνεις από τις μυρωδιές που θα σε μεθύσουν. Φτιαγμένα μπροστά στα μάτια σου, μέσα σε τρία λεπτά, τα μακαρόνια του χώρου αναβλύζουν το άρωμα από τα αγνά υλικά και τις ιδιαίτερες σάλτσες, που θα γεμίσουν το περιεχόμενο της αναγνωρίσιμης συσκευασίας. Αυτό άλλωστε είναι και το σημαντικότερο. Η ποικιλία στα μακαρόνια που θα γευθείς στο kapamaru είναι μεγάλη, όμως δυο από αυτά ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, αλλά και για την προτίμηση του κοινού.

Το «μανιτόπουλο» που περιλαμβάνει μανιτάρια, κοτόπουλο, λάδι τρούφας και κρέμα γάλακτος και το «Kapamaru Special», μια ειδική μακαρονάδα – παραλλαγή της ισπανικής παέγιας, που, αντί για ρύζι, περιέχει μακαρόνια. Τα must του Kapamaru, αυτά που πρέπει πάση θυσία να δοκιμάσεις, πλαισιώνουν ένα μενού από συνταγές του επώνυμου σεφ Χρήστου Ιωαννίδη. Εάν βέβαια θέλεις να βάλεις το δικό σου ύφος τότε μπορείς φτιάξεις και τη δική σου συνταγή με τα διαθέσιμα υλικά.

Νόστιμα ζυμαρικά σε πολύ χαμηλές τιμές

Και φυσικά η ποιότητα συνδυάζεται με καλές τιμές. Από 2,50 ως 4,50 ευρώ, θα γίνεις μακαρονάς ακόμη κι αν δεν είσαι. Ίσως για αυτό και το κοινό του Kapamaru δεν είναι περιορισμένο. Η βάση είναι οι φοιτητές, οι οποίοι θα επιλέξουν να απολαύσουν νόστιμα ζυμαρικά σε πολύ χαμηλές τιμές, όμως από τον χώρο δε λείπουν και οι οικογένειες, που θα κάνουν μια στάση επάνω στη βόλτα τους για να εφοδιαστούν, μέσα σε 3 μόλις λεπτά.

Όποιος και να ναι ο λόγος που θα κάνεις στάση, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα το μετανιώσεις. Το φανταστικό κουπάκι με τα εξίσου φανταστικά μακαρόνια θα το βρεις στη Δημητρίου Γούναρη. Ακολούθησε τις συσκευασίες στα χέρια των περαστικών ή τη μυρωδιά από το περιεχόμενο τους και θα το βρεις εκεί. Το πιο οικονομικό και πιο ποιοτικό pasta poxshop της πόλης σε περιμένει στο Kapamaru.

Παραγγελίες online στο kapamarupasta.gr

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Δημητρίου Γούναρη 36

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή 12:30 – 1:00