Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για την μπουγάτσα της, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Για το λόγο αυτό θελήσαμε να αναδείξουμε τις αγαπημένες μας επιχειρήσεις που με την ποιότητα των υπηρεσιών, τη συνέπεια και την καλή τους εξυπηρέτηση καταφέρνουν να κρατάνε ψηλά τον πήχη της απόλαυσης της μπουγάτσας  στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την ανάδειξη του καλύτερου Café και  Φούρνου – Ζαχαροπλαστείου της πόλης, λοιπόν,  ολοκληρώθηκε ο 3ος  διαγωνισμός που αφορά στην ανάδειξη της Καλύτερης Μπουγάτσας της Θεσσαλονίκης για το 2018, και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Topino.

Μέσα από μία ψηφοφορία που διήρκεσε 2 εβδομάδες (07-20/6 2018), περίπου 2.500 αναγνώστες του biscotto thessaloniki πήρατε μέρος και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα.

Προτείναμε, ψηφίσατε, αντιπροτείνατε και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού best Μπουγάτσα 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Καλύτερo Μπουγατσάδικο 

Το «Μπουγάτσα Γιάννης» πρώτο στις προτιμήσεις σας!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το μπουγατσάδικο Γιάννης, ο δικός μας Γιάννης, που εδώ και 20 χρόνια μας σερβίρει παραδοσιακές αλλά και πιο «πειραγμένες» γεύσεις και έχει καταφέρει να ξεκινά γευστικά τη μέρα μας αλλά και να την κλείνει γλυκά μετά τη νυχτερινή έξοδο. Έχουν γράψει για αυτόν πολλά μέσα, και η Telegraph έχει κατατάξει την μπουγάτσα του ανάμεσα στα 10 καλύτερα πιάτα της χώρας.

Η δεκάδα με τα καλύτερα

 1. Μπουγάτσα Γιάννης

2. Μπουγάτσα Ουζούνης

3. Μπουγάτσα ο Πάνος

4. Μπουγάτσα Κατσέλης

5. Μπουγάτσα Μιλκάκης

6. Μπουγάτσα Σαρρή

7. Μπουγάτσα Φάνης

8. Πίτσα Σάκης

9. Μπουγάτσα Γιώργος

10. Μπουγάτσα Σέρρες

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

(Η κλήρωση έγινε με το random.org)

Η πρώτη τυχερή που κερδίζει τις καθημερινές της αγορές από το καλύτερο μπουγατσάδικο της πόλης για ένα μήνα:

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ είναι η: Αναστασία Παπαβασιλείου

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισμένοι 1 ολόκληρο χρόνο είναι

 1. Θανος Λαγουτης
 2. Εβελίνα Κούλλια
 3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΑΡΜΑΚΗΣ
 4. Τσαλταμπαση Θεοδωρα
 5. Κυριακίδου Έλενα

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα συμμετάσχουν με προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για το 2018 

 1. ΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 2. Αλεξίου Στρατιάννα
 3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΤΟΛΗΣ
 4. Μιχαέλα Ρουμπιδάκη
 5. Σκανδάλης Αλέξανδρος