Τα burgers δε θα μπορούσαν να λείπουν από το γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης, της πόλης που αγαπά το φαγητό όσο τίποτε άλλο. Αυθεντικά burger houses, αλλά και εστιατόρια και ψητοπωλεία που δημιουργούν συγκλονιστικές συνταγές του αγαπημένου μας γευστικού πειρασμού, κατάφεραν να μυήσουν το κοινό στην απόλαυση ενός ζουμερού και γευστικά ξεχωριστού burger. Πρόκειται για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που με τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, το μεράκι και την καλή εξυπηρέτησή τους διαφημίζουν την πόλη και την καθιστούν γαστρονομικό προορισμό.

Μετά την ανάδειξη του καλύτερου Café, του καλύτερου Φούρνου – Ζαχαροπλαστείου, της καλύτερης Μπουγάτσας της Θεσσαλονίκης και του καλύτερου ουζερί – μεζεδοπωλείου για το 2018, ολοκληρώθηκε ο 5ος  διαγωνισμός, που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου burger της Θεσσαλονίκης για το 2018.

Μέσα από μία ψηφοφορία που διήρκεσε 2 εβδομάδες (17/09/2018-01/10/2018), περίπου 2.500 αναγνώστες του biscotto thessaloniki πήρατε μέρος και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα.

Προτείναμε, ψηφίσατε, αντιπροτείνατε και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού BEST BURGER 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Καλύτερo Burger το Pax Burgers!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το Pax Burgers, η επιχείρηση που φέρνει την εμπειρία του street food της Νέας Υόρκης στη Θεσσαλονίκη. Ηomemade burgers, ακριβώς σαν να βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη φτιάχνονται την ώρα που τα παραγγέλνετε με άριστα φρέσκα υλικά. Επαγγελματισμός, συνέπεια, καλή εξυπηρέτηση και ποικιλία γεύσεων ήταν μερικοί μόνο από τους λόγους που το έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις σας.

Η δεκάδα με τα καλύτερα

1. Pax Burgers

2. TGI Fridays

3. Burgler

4. The Backroom

5. Grill Brothers

6. Grill Story

7. Σαββίκος

8. Tarantino Sandwiches & Fries

9. Μπες στο ψητό

10. The burger bar

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

(Η κλήρωση έγινε με το random.org)

Η πρώτη τυχερή που κερδίζει ένα τραπέζι τεσσάρων (4) ατόμων στο μαγαζί που ψήφισε είναι η

Βασιλική Χαβαλέ

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισμένοι 1 ολόκληρο χρόνο είναι

Anna Maria Bardakci
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΤΙΡΗΣ
Τσιχουριδης Βασιλης
ΜΗΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Μαίρη Μαντζίρη

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα συμμετάσχουν με προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για το 2018 

Κοτσαρης Εμμανουηλ
Αναστάσης Τσαούσης
Δοσπρας Ιωαννης
Νίκος Σαμαράς
ΚΙΤΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ