Για τα ουζερί και μεζεδοπωλεία της Θεσσαλονίκης μιλάει όλη η χώρα. Πρόκειται για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που με τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, το μεράκι και την καλή εξυπηρέτησή τους διαφημίζουν την πόλη και την καθιστούν γαστρονομικό προορισμό.

Μετά την ανάδειξη του καλύτερου Café, του καλύτερου Φούρνου – Ζαχαροπλαστείου και της καλύτερης Μπουγάτσας της Θεσσαλονίκης για το 2018, ολοκληρώθηκε ο 4ος  διαγωνισμός, που αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου ουζερί και μεζεδοπωλείου της Θεσσαλονίκης για το 2018.

Μέσα από μία ψηφοφορία που διήρκεσε 2 εβδομάδες (27/08/2018-10/09/2018), περίπου 2.500 αναγνώστες του biscotto thessaloniki πήρατε μέρος και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα.

Προτείναμε, ψηφίσατε, αντιπροτείνατε και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού best ουζερί και μεζεδοπωλείο 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Καλύτερo Ουζερί-Μεζεδοπωλείο 

Η «Μασσαλία» πρώτη στις προτιμήσεις σας!

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε το μεζεδοπωλείο Μασσαλία, το σημείο όπου το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο – τσιπουράδικο συναντά τη δημιουργική ελληνική κουζίνα και το αποτέλεσμα πρέπει να το ζήσετε και να το δοκιμάσετε. Εξαιρετικές πρώτες ύλες, πιάτα γεμάτα φαντασία, επαγγελματισμός και ευγενική εξυπηρέτηση είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που το έφεραν πρώτο στις προτιμήσεις σας.

Η δεκάδα με τα καλύτερα

1. H Μασσαλία

παντσέτα με μους φέτας και πουρέ μελιτζάνας

2. Το Νέον

 

 

 

 

3. Τρεις κι εξήντα

4. Ταβέρνα το Άσυλο

5. Frutti di Mare

6. Karábourno

7. Τσέρκι

8. Το Δεκατοπέμπτο

9. Κιούπια Λαδάδικα

10. O Maestros Fish and Meat

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

(Η κλήρωση έγινε με το random.org)

O Πρώτος τυχερός που κερδίζει ένα τραπέζι τεσσάρων (4) ατόμων στο ουζερί-μεζεδοπωλείο που ψήφισε είναι ο:

Κατσάκης Γιάννης

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισμένοι 1 ολόκληρο χρόνο είναι

  1. Δήμητρα Καλταριδου
  2. Λευτέρης Παρασκευάς
  3. Κωνσταντίνα Νακος
  4. Apostolidis Konstantinos
  5. ioannhs tsigos

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα συμμετάσχουν με προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για το 2018 

  1. Diogenis Sk.
  2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ
  3. Καδηκιωτης Χρήστος
  4. Βαβδινούδη Ιφιγένεια
  5. Πλυπηρος Νίκος

Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό μας για την ανάδειξη του καλύτερου Burger της Θεσσαλονίκης που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17/09/2018