Φέτος τον χειμώνα, η Ποτοδυναμική, η οποία λειτουργεί από το 1989 και από τον Νοέμβρη του 2006, πέρασε στη δεύτερη γενιά της και μας συστήνει το νέο, μοντέρνο εγχείρημά της. Το Destilado δεν είναι μία απλή συνηθισμένη κάβα, αλλά αποτελεί την πρώτη κάβα-boutique της Θεσσαλονίκης και είναι εδώ για να σε καταπλήξει. Ποικιλία, αισθητική, γεύσεις και event σε περιμένουν στην καρδιά της πόλης.

Τι θα βρεις


Στο Destilado οι επιλογές σου είναι απεριόριστες. Σιγουρέψου ότι θα έχεις αρκετό χρόνο, για να μπορέσει το προσωπικό να σε εξυπηρετήσει και να σε καθοδηγήσει σε πιο ιδιαίτερες ετικέτες τόσο οίνου, όσο και spirits. Υπάρχουν διαθέσιμα στα ράφια της κάβας πάνω από 10.000 διαφορετικά προϊόντα, ενώ η ποικιλία σε ελληνικό και ξένο αμπελώνα είναι πλούσια.

Τώρα τον Δεκέμβριο, δεν θα μπορούσαν να μην πρωταγωνιστούν πανέμορφα και μεγαλοπρεπή καλάθια δώρων, τα οποία συνδυάζουν τόσο αλκοόλ όσο και κάποια από τα μοναδικά προϊόντα που μπορείς να βρεις στο deli κομμάτι της κάβας. Δεν έχεις προλάβει να αγοράσεις δώρο Χριστουγέννων; Παράγγειλε το δικό σου καλάθι, το οποίο θα έρθει στον χώρο σου με δωρεάν παράδοση, εφόσον η διεύθυνση είναι εντός Θεσσαλονίκης.

Εδώ, τίποτα δεν είναι συνηθισμένο. Ό,τι θα βρεις στο Destilado από γλυκές και αλμυρές επιλογές είναι προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να μπορούν να συνοδεύσουν κατάλληλα το spirit που θα επιλέξεις.


Το showroom


Εάν δουλεύεις στον τομέα της εστίασης, τότε οι σκάλες της κάβας-boutique θα σε οδηγήσουν σε κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ. Το elegant showroom, είναι διαθέσιμο και φιλοξενεί εβδομαδιαία γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και εκπαιδεύσεις barista. Σημαντικό να σημειώσουμε ότι το Destilado αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της Lavazza, στη Θεσσαλονίκη.

Από Ιανουάριο έρχεται με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, καθώς θα ολοκληρωθούν δύο πολύ ιδιαίτερα projects. Από το 2019 στο Destilado θα υπάρχει τόσο κελάρι παλαιωμένου οίνου, όσο και ξεχωριστό δωμάτιο πούρων.

Υπηρεσία Delivery στο κέντρο!

Από τον Οκτώβρη (2019) το Destilado ξεκινάει την νέα υπηρεσία delivery. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε άμεσα το ποτό που επιθυμείτε, χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε στο χώρο τους.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο, 15:00 – 22:00, και μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 241559 είτε με e-mail στο [email protected]

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λώρη Μαργαρίτη 9

Τηλέφωνο
2310241559

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Σάββατο 08:00-00.00

Social Media: Facebook | Instagram