Η πιο αισιόδοξη και πολύχρωμη εποχή του χρόνου έφτασε και στο πέρασμα της ξυπνά και την ανάγκη μας για ευφάνταστα και ανοιξιάτικα cocktails. Σήμερα, λοιπόν, σε βγάζουμε για σε 4+1 σημεία της πόλης για να τα απολαύσεις!

Funky Monkey

Παλαιών Πατρών Γερμανού 21

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πιο Funky μέρος της Θεσσαλονίκης, στο Funky Monkey SKG!Εδώ ετοιμάσου να πιείς cocktails από έμπειρους πιστοποιημένους bartenders, που σαν στόχο έχουν να εκτοξεύσουν τον ουρανίσκο σου με την επιλογή των συστατικών!

Purovōku Project

Καρύπη 3

Το μότο του Purovoku project είναι το «Who made the rules?» (θα το καταλάβεις και από τη νέον επιγραφή στο εσωτερικό του) και πρόκειται για ένα νέο fine drinking project που θα το βρεις στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα σε ένα μικρό στενό της αγοράς Μπεζεστένι. Αποτελείται από 3 ορόφους και η ομάδα του εστιάζει στη γευστική εμπειρία ενός ποτού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα signature cocktails αλλά και στις premium ετικέτες μπύρας και κρασιών από Έλληνες μικροπαραγωγούς.

Shed 小屋

Πατριάρχου Διονυσίου 11

Το Shed 小屋 αποτελεί ένα Japanese project, μία φρέσκια πρόταση στον χώρο του specialty coffee της Θεσσαλονίκης. Στεγάζεται σε μία πρώην μικρή αποθήκη (shed= η αποθήκη στα αγγλικά) στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στον πλακόστρωτο πεζόδρομο κοντά στον ναό της Αχειροποίητου. Στο Shed 小屋 σου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσεις μια σειρά από καφέδες speciality είτε σε blend, είτε σε single origin, ενώ δεν μπορούμε παρά να μην αναφερθούμε στο Kyoto cocktail για να κλείσει όμορφα η βραδιά σου!

Karolou Ntil

Καρόλου Ντηλ 1
Η Καρόλου Ντηλ αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο σημείο για τις καθημερινές εξόδους και τα weekends, με διαχρονικά και νέα στέκια να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για καφέ, ποτό και κοκτέιλ. Πρόσφατα στο νούμερο 1, άνοιξε το cafe-bar Karolou Ntil. Σας υποδέχεται καθημερινά με καλό καφέ, brunch και στη συνέχεια της ημέρας με κρασί και κοκτέιλ, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε και στο νόστιμο μενού του.

Insane Souls The Concept Store

Συγγρού 6

Όταν μιλάμε για Concept Store, το Insane Souls σού έχει την απάντηση. Μόλις περάσεις την πόρτα του, συναντάς έναν ιδιαίτερο χώρο που έλειπε από την πόλη. Ψηλοτάβανο, με ιδιαίτερη αισθητική και καθαρά χρώματα, ξεχωρίζει και για κάτι ακόμα. Εδώ, πέρα από τις πολλές επιλογές στο μενού του, όπως καφέ, brunch και signature cocktails, μπορείς να απολαύσεις στον χώρο και τα δικά του ρούχα.