Η πιο αισιόδοξη και πολύχρωμη εποχή του χρόνου έφτασε και στο πέρασμα της ξυπνά και την ανάγκη μας για ευφάνταστα και ανοιξιάτικα cocktails. Σήμερα, λοιπόν, σε βγάζουμε για σε 4+1 σημεία της πόλης για να τα απολαύσεις!

Funky Monkey

Παλαιών Πατρών Γερμανού 21

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πιο Funky μέρος της Θεσσαλονίκης, στο Funky Monkey SKG!Εδώ ετοιμάσου να πιείς cocktails από έμπειρους πιστοποιημένους bartenders, που σαν στόχο έχουν να εκτοξεύσουν τον ουρανίσκο σου με την επιλογή των συστατικών!

Looén

Κατούνη 28
Στην Κατούνη 28, σε έναν από τους πιο vibrant πεζόδρομους της πόλης, το Looén φιλοξενείται σε ένα παραδοσιακό τριώροφο διατηρητέο κτίριο, ενώνοντας τη διαχρονική γοητεία ενός bar με το μοντέρνο ευρωπαϊκό στιλ. Ο χαμηλός φωτισμός και η ατμοσφαιρική μουσική το κατατάσσουν σε ένα από τα πιο promising bars της Θεσσαλονίκης.

Shed 小屋

Πατριάρχου Διονυσίου 11

Το Shed 小屋 αποτελεί ένα Japanese project, μία φρέσκια πρόταση στον χώρο του specialty coffee της Θεσσαλονίκης. Στεγάζεται σε μία πρώην μικρή αποθήκη (shed= η αποθήκη στα αγγλικά) στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στον πλακόστρωτο πεζόδρομο κοντά στον ναό της Αχειροποίητου. Στο Shed 小屋 σου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσεις μια σειρά από καφέδες speciality είτε σε blend, είτε σε single origin, ενώ δεν μπορούμε παρά να μην αναφερθούμε στο Kyoto cocktail για να κλείσει όμορφα η βραδιά σου!

Karolou Ntil

Καρόλου Ντηλ 1
Η Καρόλου Ντηλ αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο σημείο για τις καθημερινές εξόδους και τα weekends, με διαχρονικά και νέα στέκια να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για καφέ, ποτό και κοκτέιλ. Πρόσφατα στο νούμερο 1, άνοιξε το cafe-bar Karolou Ntil. Σας υποδέχεται καθημερινά με καλό καφέ, brunch και στη συνέχεια της ημέρας με κρασί και κοκτέιλ, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε και στο νόστιμο μενού του.

Insane Souls The Concept Store

Συγγρού 6

Όταν μιλάμε για Concept Store, το Insane Souls σού έχει την απάντηση. Μόλις περάσεις την πόρτα του, συναντάς έναν ιδιαίτερο χώρο που έλειπε από την πόλη. Ψηλοτάβανο, με ιδιαίτερη αισθητική και καθαρά χρώματα, ξεχωρίζει και για κάτι ακόμα. Εδώ, πέρα από τις πολλές επιλογές στο μενού του, όπως καφέ, brunch και signature cocktails, μπορείς να απολαύσεις στον χώρο και τα δικά του ρούχα.