Το biscotto.gr φροντίζει να σας παρέχει τις καλύτερες ευκαιρίες για να αποδράσετε από την καθημερινότητα σας με μία μαγική εκδρομή ή εμπειρία. Ο Χειμώνας είναι κοντά, μαζί και οι cozy φωλιές που μας μεταφέρουν σε άλλο τόπο και χρόνο. Σας εξασφαλίσαμε, λοιπόν 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε superior δίκλινο με τζάκι, στο Αmaryllis boutique guest house, στα Ζαγοροχώρια. Η διαμονή θα ξεκινήσει με ένα Welcome drink ενώ θα υπάρχει Late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει μέσω instagram

Μπες στο ποστ και ακολούθησε τα βήματα

https://www.instagram.com/p/B4fT12bgO5l/

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι τη Δευτέρα 11/11/2019, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί την επομένη το πρωί. Καλή επιτυχία!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: 

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εργάζονται στην επιχείρηση Αmaryllis boutique guest house και στη mediaview publishing, όπως και οι συγγενείς αυτών έως τρίτου βαθμού.
2. Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές, αρκεί να κάνει tag 1 διαφορετικό άτομο σε κάθε σχόλιο.
3. Ως ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού ορίζεται η Δευτέρα 11/11/2019 και ώρα 23:00.
4. Το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου του 2019 και ο νικητής ή η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω του λογαριασμού του/της στο instagram, με comment ή message και στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποσταλούν τα στοιχεία επικοινωνίας του/της με direct message, για να του γνωστοποιηθεί η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσει.
5. Η ημερομηνία της διαμονής ισχύει από τον Νοέμβριο 2019 έως και τον Φεβρουάριο 2020, εξαιρούνται εορτές και επίσημες αργίες.
6. Η μεταφορά στο χώρο του Αmaryllis boutique guest house δεν περιλαμβάνεται στο έπαθλο και αποτελεί ευθύνη των συμμετεχόντων.
7. Θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση ένας (1) νικητής/τρια που θα έχει δικαίωμα να απολαύσει το έπαθλο με ακόμη ένα άτομο της επιλογής του/της.
8. Το δώρο αφορά αποκλειστικά στο νικητή και δε μεταβιβάζεται.
9. Σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή ή της νικήτριας να αξιοποιήσει το δώρο του/της, θα υπάρξουν, μετά από την ίδια κλήρωση, τέσσερις (4) αναπληρωματικοί, με τους οποίους θα επικοινωνήσουμε με σειρά προτεραιότητας.
10. Η εξαργύρωση κατόπιν αιτήματος διαθεσιμότητας και με επίδειξη ταυτότητας