Υπάρχουν πράγματα που μας προσφέρουν στιγμές οι οποίες χαράσσονται στη μνήμη μας. Μπορεί ο κόσμος να εμφανίζεται μπροστά μας από μια άλλη οπτική, μπορεί να είναι ένα χαμόγελο από τον άνθρωπο μας που παρακολουθεί την ταινία μαζί μας. Ίσως πάλι να είναι ένα παιδικό βλέμμα που ταξιδεύει σε κινηματογραφικά σύμπαντα ή τα νοήματα για έναν καλύτερο κόσμο που περνάνε από αίθουσες γεμάτες συναισθήματα. Όλες αυτές οι στιγμές ξεκινάνε από ένα εισιτήριο, μία προβολή, ένα φεστιβάλ. Όπως κάνουν εδώ και 60 χρόνια. Στο 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κάνουμε την αρχή για εμπειρίες ανεκτίμητες, που μπορούν να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες. Που μπορείς να τις έχεις γρήγορα και εύκολα. Πώς; Μέσα από τη Mastercard.

H Mastercard στηρίζει τον πολιτισμό

Η Mastercard συνεχίζει να στηρίζει τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα, προσφέροντας μας εμπειρίες ζωής γεμάτες στιγμές που διευρύνουν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο μας. Έτσι φέτος είναι υπερήφανος χορηγός του 60ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δίνοντας στους θεατές του φεστιβάλ τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά. 

Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση

Τώρα η κινηματογραφική σου εμπειρία γίνεται εύκολη και γρήγορη χάρη στην τεχνογνωσία της Mastercard. Κατεβαίνοντας την Αριστοτέλους μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου θα συναντήσεις για πρώτη φορά ένα Cashless Point of Sale. Εκεί που η αγορά των εισιτηρίων στο εκδοτήριο της διοργάνωσης να γίνεται αποκλειστικά με κάρτες πληρωμών, στα πρότυπα των μεγαλύτερων κινηματογραφικών Φεστιβάλ του εξωτερικού.Εδώ το μόνο που χρειάζεσαι είναι η κάρτα πληρωμής σου και μπορείς να κλείσεις τα εισιτήρια σου εύκολα και με ταχύτητα που θα σε ετοιμάσει για την επόμενη προβολή, θα σε βάλει στην αίθουσα και στο κάθισμα σου, πριν καν το καταλάβεις.

Αυτή η προβολή είναι μόνο η αρχή

Η Mastercard φροντίζει να διευρύνει τις κινηματογραφικές σου εμπειρίες στήνοντας μπροστά σου ακόμη περισσότερες προβολές, δίνοντας σου το εισιτήριο για να ταξιδέψεις σε καινούρια σύμπαντα της μεγάλης οθόνης. Μία αγορά εισιτηρίου σε οποιοδήποτε ταμείο του Φεστιβάλ, βάζει αυτόματα τους κατόχους χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών Mastercard στον διαγωνισμό για κερδίσουν 200 διπλές προσκλήσεις για προβολές του Φεστιβάλ. Επιπλέον, μέσα από τις διεθνείς χορηγίες της Mastercard στα καλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της Ευρώπης, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας: Τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο, το 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, από τις 24 έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2020.

Μία κάρτα, ένα εισιτήριο, μία προβολή μπορεί να σε αλλάξει και να ανοίξει τον δρόμο για νέες εμπειρίες. Να ανοίξει τον δρόμο για να κυνηγήσεις κάτι το ανεκτίμητο.

Σε αυτό το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης η Mastercard σου δείχνει τον δρόμο για στιγμές μοναδικές.

Προμηθεύσου τα εισιτήρια σας για το 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με κάρτες Mastercard και απολαύστε τις πιο ανεκτίμητες κινηματογραφικές εμπειρίες!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/MastercardGreece/.