Το Confidence beauty salon είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που, με την αξιόπιστη και έμπειρη ομάδα του, ομορφαίνει την καθημερινότητα σας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς τους που χρησιμοποιούν μόνο κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας.

Έχοντας πρωταρχικό στόχο την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές, προσφέρουν σε κάθε γυναίκα αυτό που έχει ανάγκη. Σε μια εποχή με έντονους ρυθμούς, οφείλουμε όλοι να χαρίζουμε στον εαυτό μας στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Οι γνώσεις, η πείρα τους και η αγάπη για το αντικείμενο της αισθητικής θα δώσει άμεσες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

Υπηρεσίες που θα σας κάνουν να λάμψετε

Στον καλαίσθητο χώρο τους θα απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, από καταρτισμένη ομάδα που έχει επιλεχθεί με προσεκτικά κριτήρια και εξακολουθεί να εκπαιδεύεται σε όλες τις νέες τεχνικές.

Συγκεκριμένα:

  • Πεντικιούρ
  • Πεντικιούρ θεραπευτικό
  • Μανικιούρ
  • Τεχνητά νύχια
  • Τεχνικές ζωγραφικής (γραμμικό, 3d flowers, pop art, ombre art, aquarela, κ.α.)
  • Spa χεριών ποδιών
  • Extreme Nails
  • Lashes: One by one, Natural lashes, 3-5d volume
  • Make up: Πρωινό, βραδινό και νυφικό μακιγιάζ
  • Αποτρίχωση με κερί

Μην ξεχάσετε να τους ακολουθείτε στη σελίδα τους στο Facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές που ανακοινώνουν σε διάφορες υπηρεσίες τους και οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν τις ήδη φιλικές τιμές.

Επιπλέον, στον χώρο τους διατίθενται προς πώληση επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής και βλεφαρίδων της εταιρίας mecosmeo. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Θεσσαλονίκης. Διαλέξτε μαζί με τους ειδικούς εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και το αποτέλεσμα θα σας χαρίσει πολλά χαμόγελα.

Εκπαιδεύσου στους καλύτερους

Κατάκτησε την κορυφή στον χώρο της ομορφιάς, παρακολουθώντας τα σεμινάρια που διδάσκει η καταξιωμένη nails trainer & lashes trainer Χριστίνα Μπάρμπα στο Seminar Room του Confidence. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται όλον τον χρόνο, είτε σε γκρουπάκι είτε προσωπικά. Πρόκειται για θεωρητικά και πρακτικά επαγγελματικά σεμινάρια τοποθέτησης βλεφαρίδας Extension Eyelashes, καθώς επίσης και μανικιούρ-πεντικιούρ. Θα αποκτήσετε άριστες γνώσεις πάνω στις τεχνικές, τα υλικά και τα προϊόντα που απαιτούνται για το τέλειο αποτέλεσμα, όπως επίσης και αυτοπεποίθηση και πειθαρχία, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε θέση εργασίας.

Βασική αρχή τους είναι να εστιάζουν στη σωστή εκμάθηση και να ασχολούνται με τον κάθε σπουδαστή/σπουδάστρια προσωπικά! Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν σημειώσεις.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Κασσάνδρου 41