Τα ιχθυοπωλεία «Ο Φάρος» απέκτησαν το μικρό τους αδερφάκι το «Εν Θαλάσση» σε έναν νέο και καλόγουστο χώρο στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης.

Οι ιχθυοπώλες που απαρτίζουν το Εν Θαλάσση είναι 3ης γενιάς, με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, και γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό που τους εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Η συνταγή της επιτυχίας τους είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Χρόνια εμπειρίας, εγγυημένη ποιότητα, κορυφαίες γεύσεις!

Το μενού τους περιλαμβάνει ψάρια της ώρας (πελαγίσια, ιχθυοκαλλιέργειας, θαλασσινά), πεντανόστιμα ορεκτικά, καπνιστά-αλίπαστα, μαγειρευτά, τα οποία εναλλάσσονται κάθε μέρα, της ώρας, χειροποίητες αλοιφές και σαλάτες. Συνοδεύστε το φαγητό σας με ένα ποτό της αρεσκείας σας ή με ένα δροσιστικό αναψυκτικό. Επιπλέον, διαθέτουν και μεγάλη γκάμα κρασιών από μικρούς παραγωγούς και με μία ερώτηση μπορούν να σας κατευθύνουν, ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να κάνετε την τηλεφωνική σας παραγγελία για να παραλάβετε τα ψάρια σας έτοιμα, καθαρισμένα και ψημένα ή τηγανισμένα στην ώρα που επιθυμείτε. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει τηγάνισμα με αλεύρι χωρίς γλουτένη με 4 ευρώ/κιλό.

Η ποικιλία και οι τιμές πώλησης των ψαριών και των θαλασσινών διαμορφώνονται και αλλάζουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, τις καιρικές συνθήκες και την εποχή.

ID: ΕΝ ΘΑΛΆΣΣΗ

FISH RESTAURANT
17ης ΝΟΈΜΒΡΗ 53, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΊΤΙΚΑ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 404 0005

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΤΡΊΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΉ 08:00–17:00
Τηλέφωνο: 2314040005

Facebook: Εν Θαλάσση φρέσκο ψάρι & ψητό
Instagram: enthalassi