Η φιλοσοφία της ιδιοκτήτριας ήταν να δημιουργήσει ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον, όπου οι πελάτες θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, θα χαλαρώνουν και θα απολαμβάνουν επαγγελματικές υπηρεσίες με άνεση. Το οραματίστηκε και το δημιούργησε. Το Beau Monde στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης θα γίνει ο νέος αγαπημένος χώρος σας.

Το οικείο περιβάλλον, τα εξειδικευμένα προϊόντα και οι συνθήκες υγιεινής συμβάλλουν στο να απολαύσει κανείς τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης άκρων και ομορφιάς, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, κανονικό, μακράς διάρκειας, ημιμόνιμο και θεραπευτικό. Η έμπειρη, με υψηλή κατάρτιση και τεχνογνωσία ομάδα του Beau Monte είναι πάντα δίπλα σας να σας ακούσει και μαζί να φτάσετε στα αποτελέσματα που ονειρευόσασταν.

Είναι δεδομένο ότι στον χώρο τους ακρογωνιαίος λίθος είναι η χρήση κορυφαίων προϊόντων, για αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Επιπλέον, διατίθενται προς πώληση υψηλής ποιότητας προϊόντα για τα άκρα σας που θα λατρέψετε, από δημοφιλή brand, αλλά και διάφορα είδη δώρου, για να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας.

Προσφορές για όλους

Στις ήδη φιλικές τιμές τους έρχονται να προστεθούν και πολύ συμφέρουσες μόνιμες προσφορές, που τρέχουν όλο τον χρόνο. Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα απολαμβάνετε μανικιούρ με όλη την περιποίηση στα 7 ευρώ, κάθε Τρίτη απολαμβάνετε πεντικιούρ με όλη την περιποίηση στα 11 ευρώ και κάθε Παρασκευή απολαμβάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ με όλη την περιποίηση στα 10 ευρώ.

 

Εδώ ξέρουν τι θέλετε και το πραγματοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμπιστευτείτε τους και δεν θα χάσετε!

Μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό

Το Beau Monde προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή και απέναντι στον Covid19. Έτσι, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, ο πελάτης θα πρέπει να προσέρχεται με τη μάσκα του, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτησή του.

Στον χώρο, ο οποίος απολυμαίνεται συνεχώς, υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση, ενώ δεν επιτρέπονται συνοδοί και μικρά παιδιά. Φυσικά, μάσκα και γάντια φορούν και οι υπάλληλοι, με τα εργαλεία να αποστειρώνονται μετά από κάθε χρήση. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Μάρκου Μπότσαρη 62

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-20:00

Facebook | Instagram