Το GNS Gym είναι ένας αθλητικός χώρος υψηλών προδιαγραφών για εσένα που θέλεις να γυμνάζεσαι με ασφάλεια σε ένα φιλικό περιβάλλον που διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να ασχοληθούν με βάρη. Δημιουργήθηκε από το μηδέν με γνώμονα τις καλύτερες επιλογές σε όργανα και θα το βρεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του γυμναστηρίου θα είναι πάντα δίπλα σου για να σε καθοδηγεί συνεχώς, ενώ είναι έτοιμη να αναλάβει και να βρει από την πρώτη μέρα το κατάλληλο πρόγραμμα που χρειάζεσαι ανάλογα με τα σημεία στο σώμα σου που θέλεις δουλέψεις. Παράλληλα, θα σε παρακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της άσκησής σου, για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

H φιλοσοφία του GNS Gym 

Στόχος της ομάδας του GNS Gym είναι να εμπνεύσει τον καθένα ξεχωριστά να δει την γυμναστική σαν τρόπο ζωής και ανάλογα με τους στόχους και πάντα με τη σωστή καθοδήγηση να φτάσεις το σώμα σου εκεί που επιθυμείς.

Τα όργανα του γυμναστηρίου φέρουν την σφραγίδα της εταιρίας hoist και έχουν τη μοναδικότητα της κίνησης ROC-IT η οποία έχει ώς στόχο την απομόνωση της εκάστοτε μυικής ομάδας και την προστασία του αθλούμενου από τραυματισμούς.

Αποτελεί το πρώτο γυμναστήριο στο κέντρο της πόλης που συνεργάζεται η hoist fitness και η evolution. Στο χώρο θα βρείτε όργανα για όλες τις μυικές ομάδες και εναλλακτικούς τρόπους άσκησης για τη βελτίωση των αθλητικών δυνατοτήτων αθλουμένων ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το πρόγραμμα γυμναστικής

Στις εγκαταστάσεις του GNS Gym μπορείς να γυμναστείς με υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής, διάδρομο, ελλειπτικό και ποδήλατα. Μάλιστα, υπάρχει αίθουσα TRX αλλά και η παροχή personal training. Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει πλήρης ατομικότητα και δίνεται η απαραίτητη προσοχή και σωστή καθοδήγηση.

Το βασικό πλεονέκτημα του trx είναι ότι μπορεί ο καθένας να γυμνάσει όλο το σώμα με όποια ένταση θέλει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Την άσκησή σου συνοδεύει μουσική συμβατή με το ύφος του εν λόγω γυμναστηρίου.

Το πρόγραμμα γυμναστικής αλλάζει κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες, για να αυξάνεται το επίπεδο δυσκολίας και για να υπάρχει κίνητρο να συνεχίσεις τη γυμναστική και να μη βαρεθείς.

Το γυμναστήριο συνεργάζεται με διατροφολόγο που θα σου δώσει όσες συμβουλές θέλεις πάνω στη σωστή διατροφή, θα σου φτιάξει πρόγραμμα, αλλά και θα αναλάβει τη λιπομέτρησή σου στην αρχή και στο τέλος του προγράμματός σου. Το κόστος είναι προσιτό για όλους.

Μη χάνεις άλλο χρόνο, επισκέψου το GNS Gym και βρες το πρόγραμμα γυμναστικής που σου ταιριάζει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα τους ΕΔΩ.

GNS Gym | Πολυμέσα

Facebook: GNS gym 
Instagram: gnsgym
Website: gnsgym.gr

Περιοχή
Π. Πατρών Γερμανού 24
Τ. 2316007029

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-00:00
Σάββατο 09:00-23:00
Κυριακή 11:00-18:00