Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της αισθητικής, οι άνθρωποι του Nail art & beauty by Zana στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης είναι προσηλωμένοι στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας, παρέχοντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη που τους εμπιστεύεται. Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, θα απολαύσετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε πρόσωπο και σώμα.

Υπηρεσίες που θα απολαύσετε

Το ινστιτούτο Nail art & beauty by Zana παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της αισθητικής, οι οποίοι εκπαιδεύονται διαρκώς σε κάθε καινούρια εφαρμογή και τεχνική. Συγκεκριμένα, προσφέρουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, ακρυλικό, gel με tip ή με φόρμα, θεραπευτικό πεντικιούρ)
  • Υπηρεσίες styling και σχηματισμού φρυδιών
  • Αποτρίχωση με κερί σε πρόσωπο και σώμα

Αναζητήστε τα προϊόντα ποδολογίας podopharm, για την επιτυχία της θεραπείας σας και στο σπίτι. Ρωτήστε τη γνώμη των ειδικών, οι οποίοι, ανάλογα με το πρόβλημά σας, θα σας κατευθύνουν στο κατάλληλο προϊόν.

Μη ξεχνάτε να τους ακολουθείτε στη σελίδα τους στο Facebook, για να ενημερώνεστε για τις πολύ συμφέρουσες προσφορές που ανακοινώνουν σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Προστασία απέναντι στον κορωνοϊό

Το Nail art & beauty by Zana προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή και απέναντι στον Covid19. Έτσι, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, ο πελάτης θα πρέπει να προσέρχεται με τη μάσκα του, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτησή του.

Στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση, ενώ δεν επιτρέπονται συνοδοί και μικρά παιδιά. Φυσικά, μάσκα και γάντια φορούν και οι υπάλληλοι και απολυμαίνουν όλα τα εργαλεία μετά από κάθε χρήση. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Γ. Χαλκιδη 28, Αμπελόκηποι

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο 10:00-17:00

Instagram: nailartandbeautybyzana