Στην οδό Αετοράχης, στο νούμερο 36, υπάρχει ένα μέρος για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες στιγμές που αναζητάμε το στέκι στο οποίο δώσουμε τα καθημερινά ραντεβού μας. Ένα μέρος που στεγάζει τις πιο ζεστές εμπειρίες, με γεύσεις που ξεχωρίζουν και ποτό που συντροφεύει τις κουβέντες μας. Ένα μεζέ-bar φτιαγμένο με μεράκι από προσιτούς ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε οικεία από τη στιγμή που θα περάσουμε την πόρτα του. Με μουσικές επιλογές που δεν έχουν χρόνο και ηλικία, με τη φιλοξενία να δημιουργεί ένα οικείο περιβάλλον, πρόκειται για μία εμπειρία που θα γυρίσετε για να τη ζήσετε ξανά και ξανά.

Εδώ νιώθεις τη φιλοξενία στα καλύτερα της

Είτε περάσετε την πόρτα του με την παρέα σας είτε με τον άνθρωπο σας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε πως μπαίνετε σε μία οικογένεια. Με το προσωπικό να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση, θα καθίσετε σε ένα από τα τραπέζια του με την πιο ευχάριστη διάθεση. Στα τραπέζια του μοντέρνου μεζεδοπωλείου που ξεχωρίζει στην Αετοράχης, στο μέρος που τόσο οι θαμώνες του όσο και εκείνοι που το επισκέπτονται για πρώτη φορά, περνάνε τις δικές τους στιγμές με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο για τη μουσική; Από έντεχνη ελληνική, σε swing ρετρό vintage διασκευές και ethnic worldwide διάθεση, οι ήχοι που θα σας συντροφεύουν όση ώρα απολαμβάνετε της γεύσεις του έχουν τον δικό τους χαρακτήρα.

Εδώ «τσουγκρίζουμε» με τις καλύτερες γεύσεις

Από τα ορεκτικά στις αλοιφές, από τις σαλάτες στα κυρίως πιάτα και στους μεζέδες που θα σερβιριστούν, πρόκειται να δοκιμάσετε τις γεύσεις που θα σας παρασύρουν στο πιο νόστιμο τραπέζι. Όσο για το τσίπουρο, το ρακόμελο και το ούζο που σας προσφέρεται μαζί με ετικέτες κρασιών, να είστε σίγουροι ότι θα αφήσετε τις πιο εμπνευσμένες συζητήσεις των ημερών να σας ενώσουν όσο εσείς τσουγκρίζετε με τα ποτήρια σας.

#oloimiaparea. Αυτό είναι το hashtag του Αετοράχη Μεζέ-bar. Και από τις λέξεις αυτές, μέχρι τις βραδιές που βρισκόμαστε όλοι μαζί για να ακούσουμε τις μουσικές εκείνες που μας ταξιδεύουν, το μεζεδοπωλείο της καρδιάς μας, υπόσχεται μοναδικές στιγμές.

Το αγαπημένο στέκι σας περιμένει στην Αετοράχης. Εκεί που γινόμαστε όλοι μία παρέα. 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αετοράχης 36