Ένα ακόμη biscotto workshop σε συνεργασία με το New York College θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Η δύναμη της αφήγησης έχει παγκόσμια ισχύ και υπάρχει από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας.Ωστόσο, σήμερα, μέσα στον κόσμο των επιχειρήσεων και της σύγχρονης οικονομίας γενικότερα, δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την τεχνική – και αυτό είναι κρίμα, γιατί η αφήγηση ιστοριών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθούμε με το κοινό/πελάτες και να τους ενθαρρύνουμε να αναλάβουν δράση.
Αντιθέτως, εστιάζουμε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα, γεγονότα και στοιχεία, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, τα διαγράμματα και την τεχνολογία. Σε αντίθεση, η αφήγηση προσεγγίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε ένα βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Οι ιστορίες εκπέμπουν και εμπνέουν στο ακροατήριο τα όποια μηνύματα θα θέλατε να τους στείλετε και να το επηρεάσουν πολύ πιο έντονα, αξιομνημόνευτα και εντέλει αποτελεσματικά.
Ως εκ τούτου, η τέχνη της επινόησης και της δημιουργίας συναρπαστικών ιστοριών είναι ένα πολύ αναγκαίο εργαλείο επιβίωσης σε οποιαδήποτε στάδιο της Σταδιοδρομίας σας και αν βρίσκεστε.
Η θεματολογία του σεμιναρίου, περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες: α) Προσωπική Εικόνα και Εξιστόρηση, β) Αρχές αποτελεσματικής Εξιστόρησης – τα μυστικά της αφήγησης ιστοριών, γ) Βρες την Αρχετυπική σου Ταυτότητα (Archetypal Identity)πώς να παρουσιάσεις την ιστορία σου σαν «γοητευτικό μύθο» και δ) Παραδείγματα Εξιστόρησης. Μάθετε λοιπόν να διηγείστε ιστορίες! Οι άνθρωποι τρελλαίνονται για ιστορίες!

Παρουσίαση: Μπάμπης Μιχαηλίδης, BSc, MSc, Σύμβουλος Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στο NewYorkCollege στη Θεσσαλονίκη.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες!

biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community