Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δεύτερα 8 Μαΐου στο ten στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα την προοπτική ανάπτυξης προσβάσιμου τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Προσβάσιμος Τουρισμός είναι η μορφή  τουρισμού που καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης γκάμας καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων ατόμων με αναπηρία, ηλικιωμένων ατόμων και οικογενειών. Περιλαμβάνει την άρση των φυσικών και θεσμικών εμποδίων στην κοινωνία και περιλαμβάνει την προσβασιμότητα στο φυσικό περιβάλλον, στις μεταφορές, τις πληροφορίες και τις επικοινωνίες και άλλες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες Περιλαμβάνει δημόσιες και ιδιωτικές τουριστικές τοποθεσίες.
Σε αυτό το workshop Θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά της ανερχόμενης αγοράς του προσβάσιμου τουρισμού, για την προοπτική ανάπτυξης του στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς και για τις δυνατότητες ανάπτυξης θεματικού τουρισμού προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τις γύρω περιοχές.
Η Περίπτωση της Θεσσαλονίκης έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης αναφορικά με τον Πολιτιστικός Προορισμό, τον Οικοτουρισμό, το Γαστρονομικό τουρισμό όπως και τον τον Τουρισμό ευεξίας!

Παρουσίαση: Μαρία Μπότσογλου-Ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού γραφείου

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
ten (Mediterranean Cosmos)
Δεύτερα 8 Μαΐου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Η προοπτική ανάπτυξης προσβάσιμου τουρισμού στη Θεσσαλονίκη: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.