Ένα ακόμη biscotto workshop σε συνεργασία με την εταιρεία Upgrade θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Στην εκδήλωση,  θα γίνει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των επαγγελματικών πωλήσεων, προσαρμοσμένη στις επιταγές του σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθεί η σημασία του επαγγέλματος των πωλήσεων στη σημερινή πραγματικότητα, και θα γίνει αναφορά σε καλές πρακτικές και μεθόδους  ανάπτυξης πωλήσεων.

Μέσα από την επισκόπηση του  βιβλίου ««Μην πουλάτε! Κάντε τους άλλους να αγοράσουν!»!» θα γίνει προσπάθεια να ενεργοποιηθούν οι  συμμετέχοντες στο να ενεργούν θετικά και μεθοδικά, έτσι ώστε να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Ακόμα και στις περιπτώσεις που οι πελάτες είναι αρκετά ενημερωμένοι και απαιτητικοί, θα τους κάνουν να αγοράζουν. Γιατί σύμφωνα με το βιβλίο αυτό, «η πώληση είναι μια ενεργητική και όχι παθητική διαδικασία, που απαιτεί κόπο και δημιουργικότητα«.

Παρουσίαση: Γιάννης Τζαβλόπουλος/Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων UPGRADE.

Σύντομο Βιογραφικό:Με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΜBA στο Μάρκετινγκ, και διδακτορικό στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, είναι εισηγητής σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολέγια, και σεμινάρια επιχειρήσεων με θέμα το διεθνές μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.Διαθέτει αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, καθώς και ως σύμβουλος και εκπαιδευτής αρκετών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.
Έχει βραβευτεί από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ ήταν και 3 φορές υπότροφος για την ακαδημαϊκή του επίδοση από το ΙΚΥ και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα στον οικονομικό Τύπο, σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, καθώς και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Από το 2015 έχει εκλεγεί Πρόεδρος του ΕΙΜΑΔ (Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού) της ΕΕΔΕ.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop workshop biscotto community