Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου στο ten στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τη Φωτοανάγνωση και πως να αναπτύξετε τη μνήμη σας & να κάνετε το διάβασμα παιχνίδι.

Θέλεις να γίνεις master στην ανάγνωση και τη μνήμη;
Θέλεις να διαβάζεις ένα βιβλίο την ημέρα;
Θέλεις να μπορείς να θυμάσαι όλες τις πληροφορίες που θέλεις για τη δουλειά σου; Θέλεις να θυμάσαι τα ονόματα όλων των ανθρώπων που γνωρίζεις;
Τους τηλεφωνικούς αριθμούς; Ή ότι άλλο χρειαστείς; Θέλεις να μπορείς να διαβάζεις διαγώνια ένα βιβλίο;
Αν απαντήσεις ναι, σε τουλάχιστον μία από αυτές τις ερωτήσεις τότε έλα να μάθεις με βιωματικό τρόπο τι ακριβώς είναι η φωτοανάγνωση και πώς μπορεί να σε βοηθήσει.
Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να κάνουν «αράχνες» (mind mapping), διαγώνιο διάβασμα, ταχεία ανάγνωση και πώς μπορούν να απομνημονεύουν πρακτικά όλα όσα επιθυμούν.

Παρουσίαση: Βασιλική Γιαννακοπούλου- Ψυχολόγος & Συγγραφέας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
ten (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 10 Μαΐου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φωτοανάγνωση: Αναπτύξτε τη μνήμη σας & κάντε το διάβασμα παιχνίδι: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.