Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα την αυτογνωσία ως μέσο αντίστασης στην κουλτούρα της βίας.

Στη συνάντηση αυτή θα μιλήσουμε για το πως  η αυτογνωσία μπορεί να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τους τρόπους με τους οποίους συμβάλλουμε στην κουλτούρα της βίας
αλλά και να μας διδάξει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας για να διακόψουμε αυτό τον κύκλο.
Η αυτογνωσία είναι δύναμή μας, ενάντια στη βία της εποχής!

Παρουσίαση: Κατερίνα Χλωροκώστα / Δραματοθεραπεύτρια / Συμβουλος Ψυχικής Υγείας/Σύμβουλος Εξαρτήσεων

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Η αυτογνωσία ως μέσο αντίστασης στην κουλτούρα της βίας: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.