Στον «αέρα» είναι πλέον η πρώτη μηχανή αναζήτησης διαγνωστικών ιατρείων στην Ελλάδα, το vriskodiagnostiko.gr, ως μια πρωτοβουλία διαγνωστικών ιατρείων, τα οποία λειτουργούν με συγκεκριμένες προδιαγραφές, παρέχοντας εξελιγμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλής διαγνωστικής αξίας.

Ειδικότερα, το vriskodiagnostiko.gr αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τον χρήστη που αναζητά διαγνωστικό ιατρείο σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Μέσω της πλατφόρμας του, ο χρήστης μπορεί να κλείσει ραντεβού, γρήγορα και εύκολα, με το διαγνωστικό κέντρο που θα επιλέξει, με κριτήριο την περιοχή και την ασφαλιστική του κάλυψη, με τρία απλά βήματα:

1.Βρείτε το Διαγνωστικό Ιατρείο: Αναζήτηση διαγνωστικού ιατρείου, βάσει της περιοχής και του ασφαλιστικού φορέα του ενδιαφερόμενου.

2. Γνωρίστε το Διαγνωστικό Ιατρείο: Στη σελίδα κάθε ιατρείου ο χρήστης μπορεί να βρει:
-την ακριβή διεύθυνση του ιατρείου (μέσω χάρτη Google maps),
-τα ασφαλιστικά ταμεία με τα οποία συνεργάζεται,
-τις ειδικές υπηρεσίες που προσφέρει
-εξετάσεις που εκτελούνται
-σπάνιες και εξειδικευμένες εξετάσεις
-προτάσεις διαγνωστικών προφίλ
-φωτογραφικό υλικό και Video
-ιστοσελίδα ιατρείου
-περιγραφικά στοιχεία τόσο για τον ιατρό και για το ιατρείο
-ωράριο λειτουργίας
-συγκοινωνία από και προς το κέντρο

3. Κλείστε Ραντεβού με το Διαγνωστικό Ιατρείο: Μέσα από την ειδική φόρμα του website, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει on line το ραντεβού του με το διαγνωστικό κέντρο εύκολα, άμεσα και χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Όλα τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά ιατρεία λειτουργούν με πιστοποιημένες ποιοτικές προδιαγραφές και εφαρμόζουν σύγχρονες μεθόδους εξατομικευμένης διαγνωστικής προσέγγισης, επενδύοντας στην προσωπική επαφή του ιατρού με τον εξεταζόμενο.

Η μηχανή αναζήτησης διαγνωστικών ιατρείων στην Ελλάδα, www.vriskodiagnostiko.gr, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, με όραμα την προάσπιση του πολυτιμότερου αγαθού του ανθρώπου, την ΥΓΕΙΑ.

Επισκεφτείτε τo www.vriskodiagnostiko.gr για περισσότερες πληροφορίες και βρείτε τους στη σελίδα τους στο facebook.