Γιορτάστε τις ημέρες αγάπης με τον πιο μοναδικό τρόπο στο Makedonia Palace Hotel!

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Hammam Baths προτείνει ξεχωριστά πακέτα χαλάρωσης, ζήστε μια μέρα σε ένα γαλήνιο περιβάλλον όπου οι έμπειροι θεραπευτές μας θα σας χαρίσουν στιγμές ξεκούρασης και ευεξίας, ένα πρωτότυπο δώρο για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο!

Απολαύστε την εμπειρία της αρμονίας μεταξύ νου και σώματος, σε ένα τελετουργικό που θα ανακουφίσει από το άγχος και θα ενθαρρύνει τη χαλάρωση.

 

Valentine Special Spa Package:

Couple Massage – 90 €
Ένα ολοκληρωµένο µασάζ σώµατος, από το κεφάλι ως τα πέλµατα, που συνδυάζει διαφορετικές εντάσεις και τεχνικές όπως, Σουηδική µάλαξη, deep tissue και ρεφλεξολογία.

Couple Prive Ali Mama Hammam – 180 €
Ένα ιδιωτικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης μόνο για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Πλήρης υπηρεσία αναζωογόνησης με βαθιά απολέπιση σώματος, ανακουφιστικό μασάζ σε όλο το σώμα με αφρό από φυσικό σαπούνι ελιάς.

Ali Mama Hammam for two- 70 €
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο γενικό χώρο του Hammam μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία  υπηρεσία βαθιάς απολέπισης σώματος με φυσικό σαπούνι ελιάς.

Gift Card for Her/Him
Η ημέρα των ερωτευμένων είναι η ιδανική υπενθύμιση για να εκφράσουμε το ενδιαφέρον και την αφοσίωσή μας, επιλέξτε ανάμεσα στις 15 υπηρεσίες του Hammam Baths και προσφέρεται την ως δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η κάθε υπηρεσία σας υποδέχεται με σαμπάνια και φρουτοσαλάτα , μια ολοκληρωμένη παλέτα αγάπης, άνεσης και αναζωογόνησης!

  • Τα πακέτα είναι διαθέσιμα από 7 έως 29 Φεβρουαρίου

 

info
Hammam Baths Thessaloniki
Makedonia Palace Hotel
Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310 897165
Facebook event: https://www.facebook.com/events/479108426087898/

από έως
Ευζωΐα