Η Καλαμαριά από το 2019 έχει αποκτήσει το δικό της πολυδύναμο κέντρο ευεξίας και αυτοβελτίωσης. Ο Πολυχώρος «Ροή» είναι ένας καινοτόμος χώρος εναλλακτικής εκπαίδευσης που στόχος του είναι να μας βοηθήσει με την προσωπική μας ανάπτυξη μέσω φυσικών θεραπειών.

Ο Πολυχώρος «Ροή» εκτείνεται σε δύο ορόφους και ο κάθε χώρος είναι διακοσμημένος με καλαισθησία, «ζεστά» χρώματα, που αντανακλούν τη θετική τους ενέργεια, ενώ το περιβάλλον είναι οικείο ώστε οι επισκέπτες να νιώθουν χαλαρά και άνετα από την πρώτη στιγμή. Η φιλοσοφία του Πολυχώρου «Ροή» είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες του επισκέπτη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου «Ροή» διατίθενται προς ενοικίαση ωρών ή και ημερών για όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν τη δική τους εκδήλωση, σεμινάριο, event, workshops, ομαδική ή ατομική συνεδρία (απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη). Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να γνωρίσει τον χώρο από κοντά και να επιλέξει ελεύθερα την αίθουσα που ταιριάζει στο ύφος και στις ανάγκες του. Η χωρητικότητα καλύπτει από 3 έως 75 άτομα.

Οργάνωσε τις ατομικές σου συνεδρίες με τη «Ροή»

Είσαι θεραπευτής, μασέρ, φυσικοθεραπευτής, ψυχολόγος ή γιατρός; Ο πολυχώρος «Ροή» διαθέτει τέσσερις χώρους ατομικών συνεδριών, ώστε να σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώνετε τα ραντεβού σας, σαν να βρίσκεστε στο δικό σας χώρο και ο επισκέπτης να νιώθει αμέσως οικεία και άνετα.

Ο καθένας από τους 4 χώρους έχει ενδοδαπέδια θέρμανση, ατομικό aircondition, δικό του WC, και μπορεί να εξοπλιστεί ανάλογα με τις ανάγκες, όπως με κρεβάτι μασάζ ή με σαλονάκι εργασίας.

Σεμινάρια στον Πολυχώρο «Ροή»

Όλα αυτά τα χρόνια η «Ροή» συνεργάζεται με τους καλύτερους και πιο έμπειρους θεραπευτές και μασέρ όπου κάθε μήνα διοργανώνουν ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Παράλληλα, μέσω των συγκεκριμένων συνεργασιών παρέχονται και υπηρεσίες μασάζ (χαλαρωτικό, Shiatsu, Rejuvance, hot stone, Deep Tissue, μασάζ με βεντούζες και Gua Sha σώματος) αλλά και εκμάθηση Tai Chi Chuan. Ενημερωθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Το βασικό πλεονέκτημα του Πολυχώρου «Ροή» είναι η πολυχρηστικότητα των εγκαταστάσεων. Οι αίθουσες μπορούν να προσαρμοστούν και να ανά-διαμορφωθούν αναλόγως των αναγκών. Η διάταξη των χωρισμάτων μπορεί να δημιουργήσει από έναν εώς τέσσερις διαφορετικούς χώρους, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη ηχομόνωση και την απομόνωση όταν επιβάλλεται.

Επίσης, κάθε αίθουσα είναι εφοδιασμένη με τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως οπτικοακουστικά συστήματα και Wifi οπτικών ινών, ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό, ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργικότητα καθώς και η άνετη και ευχάριστη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Πολυχώρος «Ροή» | Πολυμέσα 

Facebook: Ροή Πολυχώρος / ROI Polihoros
Instagram: roi_polihoros
Website: roipolychoros.gr

Περιοχή 
Γεωργίου Σουρή 4 & Αιγαίου, Καλαμαριά
Τ. 2310 452711

Ωράριο

Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 20:00
Σαββατοκύριακα (ελεύθερο ωράριο για διοργάνωση δράσεων κατόπιν συνεννόησης)