Με 16 παιχνίδια και δύο παγοδρόμια έρχεται φέτος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο «Αστερόκοσμος», δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στις φετινές γιορτές στην πόλη. Ειδικότερα, ο φετινός «Αστερόκοσμος» ανοίγει τις πύλες του στις 10 Δεκεμβρίου για να μας υποδεχτεί πιο γιορτινός, πιο φωτεινός και πιο διαφορετικός από ποτέ, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές.

Με σύνθημα «Η Ζωή σαν Παραμύθι», ο φετινός ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ υπόσχεται να μας προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό διασκέδασης, χαράς, ελπίδας και θετικής ενέργειας. Με 16 Παιχνίδια και 2 Παγοδρόμια εντός και εκτός των Περιπτέρων της ΔΕΘ (Περίπτερο 13 & Εξωτερικός Χώρος), αλλά και με διαδραστικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και δώρα, θα είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε ηλικία.

Στο φετινό Αστερόκοσμο, στα Περίπτερα 14 & 15 θα βρείτε το Σπίτι του Άη Βασίλη για τις πιο ανατρεπτικές φωτογραφίες, το Εργαστήρι Κατασκευών για να ετοιμάσουμε τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα μας, Το Σπίτι της Έκπληξης που κάθε ημέρα θα έχει και κάτι διαφορετικό, αλλά κι ένα γιγάντιο Ποδοσφαιράκι όπου θα διεξαχθεί το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξωτικοποδοσφαίρου, όπως και ένα Πάρκο Ξύλινων Παιχνιδιών.

Παράλληλα, όχι ένα, αλλά δύο καταπληκτικά Παγοδρόμια θα σε περιμένουν στα περίπτερα 13 & 15. «Δοκίμασε τις ικανότητές σου στον πάγο όσες φορές θέλεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σου, με το ίδιο εισιτήριο εισόδου!», αναφέρει η ομάδα του «Αστερόκοσμου», που όπως ενημερώνει στα φετινά παιχνίδια θα υπάρχει και τραμπολίνο.

Όπως δηλώνει στο TyposThes, ο κ. Σάκης Πετρόπουλος από την Magic Park που είναι υπεύθυνη για τον «Αστερόκοσμο»: «φέτος που δεν υπάρχει ο μεγάλος φόβος της πανδημίας, προσδοκούμε σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Εκτιμούμε πως θα έχουμε περισσότερη προσέλευση. Ο κόσμος έχει ανάγκη την ελπίδα και την αλλαγή. Θέλει να ξεσκάσει από τα όσα έχει αντιμετωπίσει τελευταία. Εμείς θα προσφέρουμε με τον Αστερόκοσμο στιγμές ξενοιασιάς και χαράς σε μικρούς και μεγάλους».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως έχει γίνει σχεδιασμός ώστε να υπάρξει μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 50%.Συγκεκριμένα φετινός Αστερόκοσμος θα είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αφού ο φωτισμός και ο στολισμός στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους θα βασίζονται στην τεχνολογία led.

INFO

Ο Αστερόκοσμος θα λειτουργήσει από τις 10/12/22 ως τις 8/1/23 με τα εξής ωράρια λειτουργίας: Καθημερινές μέχρι 24/12: 17:00-23:00, Σάββατο – Κυριακή & από τις 24/12: 11:00-23:00.

ΔΩΡΕΑΝ Πάρκινγκ από την Πύλη Εμπορίου.

Τιμή εισιτηρίου: 8€.