Ποιος σου είπε, ότι στα δυτικά της πόλης δεν μπορείς να δοκιμάσεις αυθεντικά κρέατα και όλα αυτά σ’ έναν πανέμορφο εξωτερικό χώρο; Τα τελευταία χρόνια, επιλέγουμε, το παραδοσιακό οικογενειακό εστιατόριο «Πυθάρια», εκεί όπου τα νόστιμα κρεατικά πρωταγωνιστούν.

Στη δροσερή αυλή του, με τα άνετα τραπεζάκια, απολαμβάνουμε πλούσια ορεκτικά και δροσερές σαλάτες, τα οποία προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα πιάτα που θα έρθουν από τον κατάλογο του εστιατορίου. Οι μεγάλες πιατέλες με τους μεζέδες του, οι χειροποίητες αλοιφές του αλλά και οι προτάσεις του στα ορεκτικά, θα σας κρατήσουν νόστιμη παρέα, για όσο ψήνεται το κρέας!

Τα τελευταία 10 χρόνια, κι’ αυτό είναι γνωστό, το εστιατόριο «Πυθάρια», είναι συνώνυμο με το καλό κρέας. Τα περίφημα κρεατικά στη σούβλα, οι τεράστιες σταβλίσιες μπριζόλες του, οι τηγανιές που όλη η πόλη μιλάει γι’ αυτές αλλά και τα χειροποίητα μπιφτέκια του, είναι ο λόγος ! Όλα αυτά, πάντα μαζί με καλό κρασί ή αποστάγματα.

Στο παραδοσιακό εστιατόριο «Τα Πυθάρια», εκτός από μοναδικές γεύσεις, θα έρθετε αντιμέτωποι και με έναν άνετο και καλαίσθητο εξωτερικό χώρο, ενώ δεν πρέπει να αγχωθείτε ούτε για το πού θα παρκάρετε, διαθέτει μεγάλο parking, αλλά ούτε και για το πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά σας αφού πρόκειται να λατρέψουν την παιδική χαρά που υπάρχει!

    

Διεύθυνση: Λεωφ. Γ. Παπανικολάου 76
Περιοχή: Δυτικά