Δε χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο «ψαγμένα» σύγχρονα κρεοπωλεία της Θεσσαλονίκης, όπου το κρέας δεν είναι απλά προϊόν αλλά με την οργάνωση και την γνώση του Γιάννη Διδασκάλου και της ομάδας του γίνεται μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία κάθε εποχή του χρόνου.

Γράφει ο Κώστας Γιάντσιος

Μια που είπαμε για εποχές, έχουμε μπει σε καλοκαιρινό mood και μάλιστα φέτος χωρίς περιορισμούς εξ αιτίας της πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθούμε με παρέες στην πόλη, στην εξοχή, στη θάλασσα, σε εκδρομές και οι σχάρες θα πάρουν φωτιά, κυριολεκτικά.

Ετοιμαστείτε για το τέλειο ψήσιμο

Καυτό κάρβουνο κάτω από μία πυρακτωμένη σχάρα, εκλεκτά κομμάτια κρέατος και μια παρέα να χαλαρώνει και να τσιμπολογάει γύρω από τη φωτιά. Αυτή είναι η νοστιμότερη συνταγή του καλοκαιριού και στο Meating Place Διδασκάλου φροντίζουν να έχετε όλα τα συστατικά που χρειάζεται ένα τέλειο Barbeque.

Επιλεγμένα κρέατα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιαίτερα μαριναρίσματα αλλά και όλες τις συμβουλές για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ποιοτική πρώτη ύλη. Επιλέγετε διάφορες κοπές, είδος κρέατος, skewers με μαριναρισμένα κομμάτια φιλέτου αλλά και το κλασσικό σουβλάκι αναβαθμισμένο, ρολάκια και φυσικά μπιφτέκια για το burger που θα κάνει τη διαφορά.

Αλλάξτε επίπεδο και στο σερβίρισμα

Δε σταματάμε όμως εδώ. Είπαμε η εμπειρία είναι ολοκληρωμένη και αυτό σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας και μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που πηγαίνουν το ψήσιμο και το σερβίρισμά σας σε άλλο επίπεδο. Μείγματα μπαχαρικών από κορυφαίες εταιρείες, διάφορα είδη αλατιών, μουστάρδες, bbq sauces και πολλές ακόμα σάλτσες και dressings με διαφορετικές συνθέσεις γεύσεων και αρωμάτων.

Δοκιμάστε, για παράδειγμα, μία κέτσαπ με γεύση μάνγκο μαζί με το φιλέτο ή σε ένα burger ή ένα ξύδι με αρώματα από φρούτα στο dressing για τη σαλάτα. Εμπλουτίστε τη γεύση ενός Rib Eye με ένα καπνιστό αλάτι. Το Meating Place Διδασκάλου αλλάζει το παιχνίδι των γεύσεων και αυτό το πλεονέκτημα πρέπει να το αξιοποιήσετε.

Εννοείται πως μπορείτε να επιλέξετε κρασί, μπύρα αλλά και ένα ρούμι – γιατί όχι – για να πλαισιώσετε τη συνάντηση γύρω από τη φωτιά. Όπου και αν βρεθείτε, σε μια βεράντα, στην αυλή του εξοχικού, στην παραλία ή στην ύπαιθρο, τα γευστικά ταξίδια του καλοκαιριού ξεκινούν από το Meating Place Διδασκάλου.

Συμβουλευτείτε το προσωπικό για τις επιλογές σας, ακολουθήστε τις οδηγίες για το ψήσιμο, πλαισιώστε με προϊόντα που θα προσθέσουν γευστικά χαρακτηριστικά και απολαύστε κάτι διαφορετικό. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και σας το εγγυώμαι.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γεωργίου Παπανδρέου 86, Καλαμαριά

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Σάββατο 08:00-23:00
Κυριακή 10:00-18:00

Facebook: Meating Place Διδασκάλου

Instagram: meating_place_didaskalou

Website: meatingplace.gr