Ήταν Μάρτης του ’20, όταν για πρώτη φορά βρεθήκαμε αγκαλιά με τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας και ζούσαμε το πρώτο lockdown, το ορθόδοξο. Η ζωή μας, άλλαξε, μπήκαν νέοι κανόνες κι εμείς έπρεπε να ανακαλύψουμε ξανά, την έννοια της λέξης «απόλαυση».

Τότε λοιπόν η ομάδα των TGI Fridays™ δημιούργησε τα Jailbirds! Ίσως τον πιο απολαυστικό τρόπο διαφυγής από το προσωρινό «κλουβί» μας. See what they did there?

Τώρα, θα με ρωτήσεις τι ακριβώς είναι το Jailbirds; Είναι, που λες, ένα pop-up delivery concept για τους λάτρεις του κοτόπουλου που ψάχνονται συνεχώς, ώστε να «δραπετεύσουν» γευστικά από τη ρουτίνα τους με λαχταριστούς street food πειρασμούς!

Και τώρα θα αναρωτιέσαι… Πώς συνδυάζεις σε ένα τέτοιο concept, φυλακή, απόδραση και… νοστιμιά; Τα Jailbirds έγιναν γνωστά σε χρόνο ρεκόρ για την εγκληματικά νόστιμη γεύση αλλά και το πικάντικο χιούμορ τους, που κέρδισε το κοινό. Άλλωστε, κάποιο έπρεπε να τιμήσει σωστά το delivery σε μια εποχή «εγκλωβισμένη». Και το κατάφερε!

To Jailbirds είναι μια ωδή στο κοτόπουλο!

Έφτιαξαν λοιπόν έναν κατάλογο γεμάτο κοτόπουλο σε κάθε πιθανή μορφή, με διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με την όρεξή σου. Και κάπου εκεί έμαθα κι εγώ ότι σ’ αυτόν τον κατάλογο μπορείς να βρεις 3 διαφορετικά είδη κοτόπουλου: Wings (ψητά στη σχάρα ή τηγανητά), Chicken Fingers & Crispy Chicken Bites. Όλα τους εγκληματικά τραγανά και ταυτόχρονα ζουμερά!

Αλλά δε σταμάτησαν εκεί. Δίπλα του, ταίριαξαν 13 διαφορετικές sauces για να παίξεις με τον ίδιο σου τον… ουρανίσκο! Από μία δροσερή επιλογή σε μια πλήρως και απολύτως πικάντικη! Αν δεν βάλουμε την επιλογή του μεγέθους στο παιχνίδι, ήδη, απλώνονται μπροστά σου 39 συνδυασμοί γεύσης. Ένας για κάθε μέρα ενός μήνα και μια δεκάδα για το πιθανό πάρτυ που θα στήσεις την τελευταία!

Και συνέχισαν. Χωρίς αναστολές, χωρίς να μετανιώνουν, χωρίς να σ’ αφήσουν να πάρεις ανάσα. Πρόσθεσαν, στον τους κατάλογο την αμαρτωλή επιλογή των… Chicken Bombs.

Είναι επτά εντυπωσιακά, «καντινιώτικα» sandwiches με βασικούς «δράστες» το παναρισμένο κοτόπουλο και τα πιο ένοχα απολαυστικά υλικά. Ανάμεσά τους θα βρεις και το mouthwatering bacon, το λιωμένο cheddar του διαβόλου, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το mac&cheese και τόσα ακόμα άλλα… Κανένα έλεος.

Με όνομα περιγραφικό, το Cheesy Bomb, με λιωμένο cheddar, bacon, καραμελωμένα κρεμμύδια, κομμάτια iceberg και δόσεις μαγιονέζας, κυκλοφορεί πλάι στο Pepperoni Pizza Bomb. Σε μια spicy pizza «κρυμμένη» σε στολή Chicken Bomb που ξεχειλίζει από τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου!

Κάνε την επανάστασή σου στις καθημερινές, βαρετές γεύσεις… Η λύση είναι εδώ, και είναι εγκληματικά γευστική. Στήσε την παγίδα σου και πέσε με τα μούτρα στα Jailbirds, πριν… πετάξει το (κοτο)πουλάκι!

Jailbirds: Criminally Good Chicken