Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, ο D3lta έρχεται στις 24 Μαΐου στο Rover Bar!

Στη σκηνή θα αναβιώσει τραγούδια που έχουμε λατρέψει από τη δισκογραφία του όπως τα «Strange», «Happy Out of Love» και «Hey You». Επιπλέον, θα παρουσιάσει και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ του, τα οποία υπόσχονται να εντυπωσιάσουν.

Μαζί του θα είναι το βρετανικό σχήμα: ο Angelos Serras με την κιθάρα του, ο Toby Holmes στο μπάσο και τα φωνητικά, και ο Ethan Carter στα τύμπανα.

Μισός Βρετανός και μισός Έλληνας, performer αλλά και τραγουδοποιός, με επιρροές από την αγγλική ροκ μουσική, ο D3LTA βρίσκεται στην Ελλάδα για μια ξεχωριστή live εμφάνιση στο Rover Bar. Τον τελευταίο καιρό, η βάση του είναι η Αθήνα, αλλά ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για οικογενειακούς λόγους.

Η ενασχόλησή του με τη μουσική άρχισε με το πιάνο, όταν ήταν πέντε ετών και έπαιζε κυρίως κλασσική μουσική. Αργότερα, ξεκίνησε να παίζει και κιθάρα. Στην πορεία, η αγάπη του για τη μουσική αποτέλεσε το έναυσμα για να δημιουργήσει τα δικά του τραγούδια, τη δική του μουσική και τους δικούς του στίχους.

Συστήθηκε στο κοινό του και στον κόσμο με το όνομα D3LTA και ήδη έχει καταγράψει δυναμική είσοδο στη ελληνική σύγχρονη rock σκηνή με τις επιτυχίες του «Silent Revolution» και «Hey You».

Στα live του παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό rock show με εμπνευσμένες επιλογές από Rolling Stones και Beatles μέχρι πιο σύγχρονους καλλιτέχνες όπως Ed Sheeran, κάποια από αυτά διασκευασμένα και βέβαια δικά του κομμάτια ακόμα και που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Save the Date and meet D3lta:

24 Μαΐου – Rover Bar

info

24 Μαΐου

Rover Bar

Doors 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Follow D3LTA

Facebook

Instagram

YouTube

Twitter

Spotify