Η χρησιμότητα της Κάνναβης έχει αρχίσει να γίνεται ευρέως διαδεδομένη σε παγκόσμιο επίπεδο, με εκθέσεις, καταστήματα και έρευνες να επισφραγίζουν τη σημασία της για φαρμακευτικούς και βιομηχανικούς σκοπούς. Η ιδέα αυτή έχει εξαπλωθεί τον τελευταίο καιρό και στην Ελλάδα με την διεθνή έκθεση κάνναβης να έχει ως πρώτο σταθμό την Αθήνα και τον Σεπτέμβριο του 2018 να έρχεται και στη Θεσσαλονίκη.

Η φαρμακευτική και βιομηχανική κάνναβη προσελκύει ανθρώπους από τον επιστημονικό και εμπορικό κόσμο με την τάση αυτή έρχεται φέτος και στη ΔΕΘ. Η Salonica Cannabis Expo είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα, προσελκύοντας 300.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στον πρώτο όροφο του Περιπτέρου 2 και κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων ημερών της έκθεσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και την εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα, γνωστοποιούνται όλα τα επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης, ενώ το κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει αγορές από τους εκθέτες (B2B και B2C). Την ίδια στιγμή, στην έκθεση θα βρει κανείς να συμμετέχουν ξένες εταιρείες, που έχουν εδραιωθεί στην αγορά προϊόντων κάνναβης, κάτι που μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για εμπορικές συνεργασίες.

Ο κόσμος της κάνναβης όπως δε τον έχεις ξαναδεί, ξεδιπλώνεται στη 84η ΔΕΘ. Και το περίπτερο 2 ανοίγει τις πόρτες του για να τον εξερευνήσεις.

Περισσότερα για τη salonica cannabis expo μπορείτε να βρείτε εδώ