Πρόκειται για φαινομενικά αφηρημένες έννοιες. Η μέθοδος και ο τρόπος σκέψης, ο νους και η αξιοποίηση του, όλα όσα θεωρούμε γενικά και αόριστα, αποτελούν έναν χώρο ο οποίος είναι πιο σύνθετος από ότι νομίζουμε.

Μετά από την περσινή, πρώτη παρουσία του στη ΔΕΘ, επιστρέφει στη 84η ΔΕΘ μέσα από 12 ώρες, 3 ενότητες με κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες. Το The Mindspark πρόκειται να ξεδιπλώσει έναν τομέα με μεγάλο ενδιαφέρον, από τη σκοπιά των ειδικών. Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου ένα μαγικό διήμερο σε καλεί να ανακαλύψεις τον κόσμο του μάρκετινγκ, της δημιουργικότητας και της καινοτόμου σκέψης. Στο συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης και στο Τechnopolis ICT Park, το «The Mindspark» έρχεται για να μεταδώσει μέσα από τα λόγια παγκοσμίου φήμης εισηγητών, τη γνώση για τις νέες τάσεις, τα νέα εργαλεία και τον τρόπο σκέψης.

Στο βήμα ανεβαίνουν ο Avinash Ananda, Leadership & Happiness Guru, Ιδρυτής της Global Academy of Meta Mind Alignment, ο Καθηγητής Jeff French, Global thought leader στην επιρροή συμπεριφοράς, ο δρ Γιάννης Καλογεράκης, Anthropocentric  Corporate Trainer, Ιδρυτής και CEO της JMK και ο δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Corporate Innovation Expert.

Επιπλέον, 60 «κυνηγοί της γνώσης» θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε μια ξεχωριστή μέρα, με τρία masterclass από διακεκριμένους εισηγητές, ενώ 15 κάτοχοι των εισιτηρίων της κατηγορίας  Special Minds θα συμμετέχουν στο farewell dinner με τους εισηγητές.

Η αξιοποίηση της σκέψης μας περνάει από τη φετινή ΔΕΘ και εσύ μπορείς να μάθεις πώς θα την εφαρμόσεις.

 

INFO

Διοργάνωση: The Μindspark, ΔΕΘ  Helexpo, Τechnopolis
Χώρος: Helexpo, Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης & Τechnopolis ICT Park
Ημερομηνία:11 και 12 Σεπτεμβρίου 2019
Εισιτήρια: https://www.eventora.com/el/Events/mindsparkTIF19