Τα Family Sunday Mornings επιστρέφουν την Κυριακή 10/4 στο biscotto community και μαζί με το Writers’ AgencyBookguru.gr σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό και γεμάτο χορό παιδικό δρώμενο! Εκεί όπου το παιδί σας μπορεί να περάσει μία διασκεδαστική και παραγωγική ώρα όσο εσείς πίνετε τον καφέ σας ήρεμοι στον εξωτερικό χώρο. 

Η Μαντάμ Ζιζέλ, η πριγκίπισσα Ραφαέλα, ο βασιλιάς Μιχαήλ, ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου για παιδιά, της συγγραφέως Σούλας Τσιάτσιου «Ο χορός των πεταλούδων» και ετοιμάζονται να μας ταξιδεύουν στην κοιλάδα των πεταλούδων για να μάθουμε την αξία του ομαδικού πνεύματος και της πειθαρχίας μέσα από έναν μοναδικό χορό, τον χορό των πεταλούδων.

Μία διαφορετική παρουσίαση παιδικού βιβλίου που συνδυάζει χορό και θεατρική παράσταση με γνώμονα την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, μας περιμένει την Κυριακή 10/4/2022 στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του biscottocommunity, στο MediteraneanCosmos, στην Θεσσαλονίκη.

Οι πεταλούδες θα χορέψουν υπό τις έμπειρες οδηγίες της Ανώτατης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Καφαντάρη, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη!
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 15 ετών!

info
biscotto community (Mediterranean Cosmos), 2310 253878
Κυριακή 10 Απριλίου
είσοδος: 5€ με χυμό
ώρα έναρξης: 12.00
Facebook Event :ΕΔΩ

Μουσικοχορευτική παράσταση στο biscotto community: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.