Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 29 Μαρτίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα την καλλιέργεια του κουράγιου στη ζωή μας.

Το κουράγιο είναι η ψυχική αντοχή που χρειάζεται ο άνθρωπος για να συνεχίσει μια επίπονη προσπάθεια.
Υπάρχει ακόμα και στο πιο απλά πράγματα. Για παράδειγμα, στο παιδί που μαθαίνει να ισορροπεί πάνω στο ποδήλατο, και στους γονείς που το εμπιστεύονται να δοκιμάσει, ακόμα κι αν ξέρουν πως μπορεί να πέσει και να χτυπήσει.
Συχνά όμως καλλιεργούμε την ιδέα ότι υπάρχει τρόπος να είμαστε πάντα ασφαλείς. Περιμένουμε η ζωή μας να είναι εύκολη και όταν μας συμβαίνουν σκληρά και δύσκολα γεγονότα αρνούμαστε να τα δεχτούμε. Μήπως έτσι έχουμε μάθει ότι κάποιος πάντα θα μας σώζει από τις δυσκολίες της ζωής;
Μήπως καταλήγουμε να εξαλείφουμε την ψυχική ανθεκτικότητα μας απαραίτητη για την αποδοχή ότι παρόλα τα σκληρά γεγονότα που έχει η ζωή μπορούμε να ζήσουμε μια καταπληκτική ζωή;
Παρουσίαση: Σιαμπάνη Κατερίνα-Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια, Επόπτρια Gestalt, MSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Παν. City – Scheffield U.K
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.


Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Η καλλιέργεια του κουράγιου στη ζωή μας: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.