Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τo Χρηματιστηριακό αναλφαβητισμό και τις Επενδύσεις και σε τι πραγματικά συνίστανται και πώς επιτυγχάνουμε δυνητικές αποδόσεις.

Στην εν λόγω διάλεξη θ’ αναπτυχθούν οι παρακάτω ενότητες συνοπτικά:
-Διασπορά χαρτοφυλακίου και πως επιτυγχάνεται.
-Πόσο ρίσκο είμαστε διατεθειμένοι ν αναλάβουμε (risk averse/ risk lover)
-Ποια είναι τα 10 συχνότερα λάθη που κάνουμε
-Ποια είναι η διαδικασία επιλογής θέσης 
-Ποια είναι τα 4 W (Why, Where, What, When)
Θα αναφερθούμε σε πραγματικά παραδείγματα από προηγούμενες κρίσεις και τί μας διδάσκουν καθώς θα γίνει και αναφορά στη  δημιουργία περιουσίας και τη σημασία του μακροπρόθεσμου ορίζοντα.
Bonus: 1. 30 λεπτα συμβουλευτικής συνεδρίας 1-1 με τον Γιάννη!
2. Δωρεάν το e-βιβλίο του Jesse Livermore, θρυλικού επενδυτή

Παρουσίαση: Γιάννης Κανταρτζής:Options Strategist, International Speaker

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Χρηματιστηριακός αναλφαβητισμός και Επενδύσεις: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.