Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα για FITNESS ONLINE CLASSES και να κάνετε την γυμναστική διασκέδαση από την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Έως τις 17/1/2021 το MYMOOV.GR σε συνεργασία με το BISCOTTO δημιούργησε για εσάς μια μοναδική προσφορά και σας παρέχει ΕΚΠΤΩΣΗ 50% στις 3μηνες και 12μηνες συνδρομές.

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω συνδρομές:

  • 1 μήνας – 15 ευρώ
  • 3 μήνες – 39 ευρώ (13 ευρώ/μήνα) ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 19 ευρώ (6,3 ευρώ/μήνα)
  • 12 μήνες – 144 ευρώ (12 ευρώ/μήνα) ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 72 ευρώ (6 ευρώ/μήνα)

Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε την εγγραφή σας στο www.mymoov.gr
  2. Επιλέξτε 3μηνη ή 12μηνη συνδρομή και
  3. Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό «50BISCOTTO» στο ειδικό πεδίο και απολαύστε προγράμματα εκγύμνασης σχεδιασμένα ειδικά για HOMEWORKOUTS.

Στην πλατφόρμα του MYMOOV.GR μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ προγραμμάτων:

  1. Pilates
  2. Functional & Boxing
  3. Pre-natal & Post-natal
  4. Yoga

και να γυμναστείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας και την φυσική σας κατάσταση!

Η περίοδος του lockdown σίγουρα μάς έχει περιορίσει αρκετά, ωστόσο τα online fitness classes του MYMOOV.GR μάς έχουν δώσει την ευελιξία να γυμναζόμαστε:

όσες φορές θέλουμε
όποτε θέλουμε και
από όπου θέλουμε

Ειδικά αυτήν την περίοδο, η φυσική μας κατάσταση πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και το MYMOOV.GR είναι εδώ για να καλύψει αυτήν την ανάγκη και να μας κρατήσει παρέα ενώ γυμναζόμαστε. Με ένα μόνο κλικ αποκτήστε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση σε όλα τα βίντεο και κάντε την καλύτερη κίνηση, την κίνηση MOOV.

Επιλέξτε, λοιπόν, τη συνδρομή που σας ταιριάζει καλύτερα, το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμείτε (basic, intermediate, advanced) και φροντίστε το σώμα σας, επιλέγοντας να γυμναστείτε με τους έμπειρους γυμναστές του γυμναστηρίου MOOV Exclusive Fitness Studio, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς. Το Moov Exclusive fitness studio είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος εκγύμνασης και υγείας, με προγράμματα personal και small group personal training και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια μετατρέπει με επιτυχία τη γυμναστική σε διασκέδαση και τρόπο ζωής. Βέβαια, μπορεί τα γυμναστήρια να είναι τώρα κλειστά, λόγω της πανδημίας, ωστόσο δεν πρέπει ποτέ να παραμελούμε το σώμα μας και να ξεχνάμε να γυμναζόμαστε. Έτσι, η έμπειρη ομάδα του MOOV μάς κρατάει συντροφιά ONLINE μέσα από τα χρήσιμα και διασκεδαστικά βίντεο εκγύμνασης του MYMOOV.GR.

Tο πιο MOOV Exclusive Fitness ραντεβού είναι λίγα μόλις κλικ μακριά από την οθόνη σας!