Η Ποτοποιία «Κ. Ψυχής & Υιοί» δίνει την ευκαιρία σε δύο άτομα, να κερδίσουν από μια φιάλη Λικέρ Μαστίχας Χίου. Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός ξεκινάει από Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, μέχρι Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθεί μέσω instagram. Πώς θα πάρεις μέρος όμως;

Πάρε μέρος ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνε follow το psychis.distillery

2. Κάνε tag 2 φίλους/ες που θα μοιραστείς τη φιάλη

Σχετικά με την Ποτοποιία Ψυχής

Το 2006, η Ποτοποιία Ψυχής, περνώντας στα χέρια της επόμενης γενιάς, εγκαταστάθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Ψυχή στο Βερβεράτο της Χίου. Εκεί, συνδυάζεται η παραδοσιακή μέθοδος απόσταξης και παραγωγής με τον σύγχρονο τρόπο εμφιάλωσης και συσκευασίας.

Το Ούζο Μαστίχας και το Λικέρ Μαστίχας Χίου, αποτελούν τα χαρακτηριστικά προϊόντα της Ποτοποιίας «Κ. Ψυχής & Υιοί», με τη γνωστή εκλεκτή γεύση και τη μοναδική ποιότητα της Χιώτικης παράδοσης. Το άρωμα και η γεύση της μαστίχας, το γνήσιο απόσταγμα Χιώτικου γλυκάνισου και το φυσικό οινόπνευμα, είναι μερικά από τα βασικά υλικά παρασκευής των προϊόντων «Ψυχής», που αποτελούν, πλέον, το απαραίτητο συνοδευτικό των ιδιαίτερων στιγμών μας.

Μπες στο instagram post και κέρδισε!


Νικητές του Διαγωνισμού 

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία φιάλη Μαστίχα Χίου Ψυχής είναι οι εξής:

  1. Αριστείδης Ποιμενίδης
  2. Βασιλική Τρικάλη

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εργάζονται στην Ποτοποιία Ψυχής.
  2. Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές, αρκεί να κάνει tag 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ άτομα σε κάθε σχόλιο.
  3. Ως λήξη του διαγωνισμού ορίζεται η 31/12/2018 ώρα 00:00.
  4. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 και θα ειδοποιηθούν μέσω instagram, με comment ή message. Στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους με direct message για να μάθουν τη διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν, για να παραλάβουν το δώρο τους.
  5. Θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση δυο (2) νικητές/τριες.
  6. Το δώρο αφορά αποκλειστικά στο νικητή και δε μεταβιβάζεται.
  7. Σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή/ της νικήτριας να αξιοποιήσει το δώρο του/της, θα υπάρξουν μετά από την ίδια κλήρωση τέσσερις (4) αναπληρωματικοί, που θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο με σειρά προτεραιότητας.