Το biscotto.gr φροντίζει και για τον Άγιο Βαλεντίνο σου, γιατί σκεφτόμαστε πάντα πριν από εσένα για εσένα. Σου εξασφαλίσαμε, λοιπόν, μία διανυκτέρευση και μία φιάλη κρασί στο πανέμορφο ξενοδοχείο Gatto Perso, για την ημέρα των ερωτευμένων (14/02). Τα βήματα για να συμμετέχεις είναι απλά:

  • Follow το biscotto.gr
  • Κάνε tag τον Βαλεντίνο σου στα σχόλια
Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Κυριακή 10 του μηνός και ώρα 00.00, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί την επομένη το πρωί. Καλή επιτυχία!

View this post on Instagram

❤Παράταση Διαγωνισμού❤ Διεκδίκησε μία διανυκτέρευση και μία φιάλη κρασί στο πανέμορφο ξενοδοχείο @gattoperso, για την ημέρα των ερωτευμένων (14/02). Τα βήματα για να συμμετέχεις είναι απλά: ▪Follow το @biscottogr ▪Κάνε tag τον Βαλεντίνο σου Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Κυριακή 10 του μηνός και ώρα 00.00, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί την επομένη το πρωί. Καλή επιτυχία! #biscotto #biscottogr #skg #thessaloniki #valentinesday #giveaway

A post shared by biscotto.gr (@biscottogr) on

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: 

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εργάζονται στην επιχείρηση Gatto Perso και στη mediaview publishing, όπως και οι συγγενείς αυτών έως τρίτου βαθμού.
2. Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές, αρκεί να κάνει tag 1 διαφορετικό άτομο σε κάθε σχόλιο.
3. Ως ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού ορίζεται η Κυριακή 10/02/2019 και ώρα 00:00.
4. Το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου του 2019 και ο νικητής ή η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω του λογαριασμού του/της στο instagram, με comment ή message και στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποσταλούν τα στοιχεία επικοινωνίας του/της με direct message, για να του γνωστοποιηθεί η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσει.
5. Η ημερομηνία της διαμονής είναι στις 14 Φεβρουαρίου 2019, χωρίς τη δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας.
6. Η μεταφορά στο χώρο του Gatto Perso δεν περιλαμβάνεται στο έπαθλο και αποτελεί ευθύνη των συμμετεχόντων.
7. Θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση ένας (1) νικητής/τρια που θα έχει δικαίωμα να απολαύσει το έπαθλο με ακόμη ένα άτομο της επιλογής του/της.
8. Το δώρο αφορά αποκλειστικά στο νικητή και δε μεταβιβάζεται.
9. Σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή ή της νικήτριας να αξιοποιήσει το δώρο του/της, θα υπάρξουν, μετά από την ίδια κλήρωση, τέσσερις (4) αναπληρωματικοί, με τους οποίους θα επικοινωνήσουμε με σειρά προτεραιότητας.