Το biscotto.gr και το Premier Luxury Mountain Resort χαρίζουν σε μία τυχερή/έναν τυχερό μία σουίτα για διαμονή 2 ατόμων, με πρωινό. Η άφιξη είναι προγραμματισμένη για τις 25/01 και η αναχώρηση για τις 27/01.

Πάρε μέρος ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

https://www.instagram.com/p/BsxyFdzh5hB/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=pz6tffnlhc6w&fbclid=IwAR1r4I3RQ6wSI18xLdoAvVwilDBANlUXyTfeeMOsO0SikTW3JZxYFzvh-Qg

Νικήτρια του Διαγωνισμού:

 • Ιωάννου Χρυσάνθη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εργάζονται στην Ermia Hotels & Resorts και στη mediaview publishing όπως και οι συγγενείς αυτών έως τρίτο βαθμό.
 2. Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές αρκεί να κάνει tag 1 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚO άτομο σε κάθε σχόλιο.
 3. Ως λήξη του διαγωνισμού ορίζεται η Τετάρτη 23/01/2019 ώρα 00:00
 4. Το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ο νικητής ή η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω του λογαριασμού του/της στο instagram με comment ή message και στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας του/της με direct message για μάθει τη διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσει για να παραλάβει το δώρα.
 5. Οι ημερομηνίες της διαμονής  είναι 25-27 Ιανουαρίου, χωρίς τη δυνατότητα αλλαγής των ημερομηνιών αυτών.
 6. Η μεταφορά στο χώρο του PREMIER Luxury Mountain Resort δεν περιλαμβάνεται στο έπαθλο και είναι ευθύνη των συμμετεχόντων.
 7. To ξενοδοχείο καλύπτει μόνο τη διαμονή και το πρωινό γεύμα των 2 διαμενόντων. Οποιαδήποτε περαιτέρω κατανάλωση κατά τη διαμονή θα καλυφθεί από τους διαμένοντες κατά την αποχώρησή τους.
 8. Θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση ένας (1) νικητής/τρια που θα έχει δικαίωμα να απολαύσει το έπαθλο με ακόμη ένα άτομο της επιλογής του/της.
 9. Το δώρο αφορά αποκλειστικά στο νικητή και δε μεταβιβάζεται.
 10. Σε περίπτωση αδυναμίας του νικητή/ της νικήτριας να αξιοποιήσει το δώρο του/της, θα υπάρξουν μετά από την ίδια κλήρωση τέσσερις (4) αναπληρωματικοί, που θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο με σειρά προτεραιότητας.