Στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, βρήκαμε ένα γυμναστήριο που δίνει άλλο νόημα στο θέμα της γυμναστικής. Βρήκαμε το Gymbox Project και, πολύ γρήγορα, καταλάβαμε γιατί το έχει αγαπήσει ο κόσμος, αλλά και γιατί το επιλέγουν επαγγελματίες αθλητές για την προετοιμασία τους.

Το Gymbox Project και η ιδεολογία

Στο Gymbox Project βρήκαμε αρχικά έναν πανέμορφο και κυρίως πεντακάθαρο χώρο. Απ’ ότι μας ενημέρωσε αργότερα το προσωπικό, αυτός ο χώρος, τον οποίο θα χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον υψηλής αισθητικής, είναι στημένος στα πρότυπα της μεγαλύτερης αλυσίδας γυμναστηρίων του Λονδίνου.

Γιατί ο Νίκος Βίτουλας, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου που έφερε αυτή την ιδέα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, είναι αποφασισμένος να μας κάνει όλους να δούμε τη γυμναστική με άλλο μάτι. Ο ίδιος δουλεύει με πολύ αγάπη και μεράκι και, καθώς βρίσκεται στο χώρο του fitness από το 2004, έχει ως όραμα να μας μεταδώσει τη μοναδική αυτή φιλοσοφία του Gymbox και να μας κάνει να αγαπήσουμε κι εμείς την άθληση.

Σύγχρονοι τρόποι προπόνησης

Όσον αφορά την ιδεολογία του γυμναστηρίου, εδώ όλοι δουλεύουν με τους πιο σύγχρονους τρόπους λειτουργικής προπόνησης (functional fitness). Η λειτουργική προπόνηση είναι ένα είδος εκγύμνασης χωρίς πληθώρα μηχανημάτων και γενικότερου εξοπλισμού. Περιλαμβάνει ασκήσεις δύναμης εκρηκτικότητας, καθώς και τα πιο αξιόπιστα προγράμματα γυμναστικής για τον κάθε αθλούμενο.

Στο Gymbox Project θα βρείτε το πρόγραμμα γυμναστικής που σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τους στόχους σας. Το έμπειρο προσωπικό του γυμναστηρίου θα σας καθοδηγήσει σε αυτό σας το ταξίδι και θα σας κάνει πολύ σύντομα να δείτε το όμορφο πρόσωπο της εκγύμνασης.

Εδώ θα βρείτε κορυφαία ομαδικά προγράμματα

Το πρόγραμμα ομαδικής εκγύμνασης του Gymbox Project έχει ήδη αποκτήσει πολύ πιστούς φίλους και συναρπάζει όλους τους νέους αθλούμενους. Μία πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων για να διαλέξετε αυτό που θα σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σας, αυτό που θα σας κάνει να δοκιμάσετε τα όριά σας ή αυτό που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Και το αξεπέραστο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει TRX, Zumba, TRX Force, Body Box, Big Balls, Core 30, Body Balance, Body Pump Pilates. Περισσότερες πληροφορίες για τις ασκήσεις και την εκτέλεσή τους θα βρείτε εδώ.

Στο Gymbox Project ωστόσο θα βρείτε και πιο extreme ομαδικά προγράμματα που θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τα όριά σας και να γνωρίσετε τον άλλο σας εαυτό. Αυτά είναι το  Mobility, το Crossbox wod και το Advanced. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.

Semi Personal Crossfit (έως 5 άτομα)

Από τη νέα σεζόν (Φθινόπωρο 2018) ξεκίνησαν στο Gymbox Project μαθήματα Crossfit. Έμπειροι coaches πιστοποιημένοι με πτυχία Reebok Crossfit level 1 θα σας φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Τα προγράμματα έχουν οργανωθεί με δομή τέτοια που να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή επίτευξη των στόχων σας. Για το λόγο αυτό τα τμήματα είναι ολιγομελή, αποκλειστικά μέχρι 5 ατόμων, ώστε να υπάρχει δυνατότητα εξατομίκευσης. Στόχος η σωστή εκμάθηση τεχνικής, η αυστηρή προσωπική παρακολούθηση, η μέγιστη βελτίωση και αποφυγή των τραυματισμών. 

Πρωτού ξεκινήσετε για το γυμναστήριο, ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα των ομαδικών.

Personal και semi-personal προγράμματα

Σε περίπτωση που τα ομαδικά προγράμματα δε σας ενδιαφέρουν, να σημειώσουμε πως στο Gymbox Project θα βρείτε και personal ή semi-personal προγράμματα (με ολιγομελή τμήματα). Εμπιστευθείτε την πρόοδο και την κατάκτηση των στόχων σας στου έμπειρους προπονητές του εν λόγω γυμναστηρίου. Πολύ γρήγορα θα σας δείξουν τον καλύτερο δρόμο.

Η ομάδα του Gymbox Project σε καλεί να ζήσεις αξεπέραστες στιγμές. Φτάσε στο αποτέλεσμα που τόσο καιρό θέλεις και βάλε τη γυμναστική στη λίστα με τις ευχάριστες δραστηριότητες. Εδώ θα σου δείξουν τον τρόπο.

Περιοχή:
Ανατολικά

Διεύθυνση:
Γληνού Δημητρίου 32